Казав Беркут - дам кожуха! ЧЕСНЕ його слово

26 червня 2012 - прилучан
article47.jpg

Останнім часом у нашого міського голови Беркута постійні проблеми і з опозиційними депутатами міської ради і з мешканцями міста. А може ми, шановні прилучани, неправильно оцінюємо нашого мера? Може насправді він — добрий і відповідальний? Давайте подивимось із самого початку його «второй ходкі»...

Переді мною газета «Чесне слово» за 14 жовтня 2010 року, як сказано у «шапці» — газета Прилуцької міськрайонної Спілки ветеранів Афганістану та Прилуцької міської партійної організації Соціалістичної партії України. Тобто — дуже шанованих організацій. Відповідно до назви треба було б вважати, що і написане там — дійсно чесне слово. І ось на першій сторінці бачимо передвиборну програму діючого міського голови і одночасно кандидата на посаду Прилуцького міського голови Беркута Юрія Володимировича, розміщене фото голови-кандидата у голови Беркута. Погляд — найчеснішого службовця у світі!

Читаємо уважно програму...


Будуємо Прилуки разом!

Разом із вами, шановні прилучани:

1. Збережемо і примножимо майно громади, у тому числі школи, садки, медичні заклади, комунальні підприємства.

2. Заробітна плата працівникам бюджетної сфери буде виплачуватись, як і в останні 4,5 роки, - вчасно і у повному обсязі.

3. Завершимо роботу по створенню на базі військового аеродрому Міжнародного вантажного терміналу з відповідного інфраструктурою, що дасть можливість забезпечити дві тисячі прилучан додатковими робочими місцями.

4. Побудуємо другий корпус гімназії №1 з актовою та спортивною залами.

5. Побудуємо плавальні басейни в декількох мікрорайонах міста. Реконструюємо отриманий у спадок від попередньої влади недобудований стадіон "Супутник" у комплексі з дитячо-юнацькою спортивною школою.

6. Побудуємо санітарний блок з теплою вбиральнею в загальноосвітній школі №2.

7. Розпочнемо роботу по будівництву нового дитячого садка.

8. Відкриємо перший у Прилуках інститут на базі одного з коледжів.

9. Створимо на базі лікувально-профілактичних закладів міста, регіональний госпітальний центр з надання високоякісних медичних послуг.

10. Капітально відремонтуємо стоматологічну поліклініку та забезпечимо її найсучаснішим обладнанням.

11. Сприятимемо створенню нових сучасних екологічно чистих підприємств з високооплачуваними робочими місцями.

12. Сприятиму завершенню реконструкції історичної і паркової частини центру міста.

13. Побудуємо об‘їзну дорогу, яка буде вагомою транспортною розв‘язкою Міжнародного рівня. Із залученням коштів державного бюджету якісно відремонтуємо міські дороги з твердим покриттям.

14. Велику увагу приділимо екології та озелененню міста.

15. Прилучанам - якісну питну воду! Побудуємо артезіанську свердловину в мікрорайоні Рокитний для стабільного забезпечення мешканців питною водою. Також побудуємо знефторювальну установку.

16. Завершимо будівництво другої черги багатоповерхового будинку по вул. Індустріальній,7.

17. Відкриємо комітет самоорганізації населення у 273 кварталі, наблизивши до мешканців мікрорайону надання послуг.

18. Реформування галузі житлово-комунального господарства проводитимемо в напрямку створення ОСБВ та будівництва міні-котелень з метою здешевлення тарифів та енергозбереження.

Місто відроджується, розвивається, упевнено рухається до європейських стандартів завдяки нашим спільним зусиллям. Будуймо ж Прилуки разом!

(ред.: виділення відповідно оригіналу)

Згадали?!.. Таке враження, що писав чесний іспанській завойовник для довірливих індіанців майя!

газета чесне слово

(Для тих, хто сумнівається - збільшений скан першої сторінки тут: piccy.info/view3/3190728/fa9d250fef15fd3b807882b4a87d3115/orig/)

Вже пройшло достатньо часу, щоб кожен з нас порівнюючи обіцяне й дійсність зробив для себе висновок. А чи дійсно ЧЕСНЕ СЛОВО давав нам Беркут? І взагалі — чи можна вірити такому бюрократу? І скільки ще, шановні прилучани, отакі беркути будуть нам відверто брехати?! Адже коли ми їх наймаємо на роботу, вони дають певні обіцянки. І мабуть вже давно пора перетворити ці обіцянки на зобов’язання! Щоб не було пустої брехні, щоб бюрократи почали нарешті відповідали за свої слова й дії!

У так званій „програмі” Беркут розказував багато красивих „чесних слів”, які іноді викликають просто посмішку, а іноді — гучний регіт! Ну як вам такі слова «Реконструюємо отриманий у спадок від попередньої влади недобудований стадіон...»?! Адже попередня влада — це ж і є саме він, шановний беркут володимирович! Тобто сам на себе тикає пальцем!

Або - «Завершимо роботу по створенню на базі військового аеродрому Міжнародного вантажного терміналу...»? Завершимо?! А хіба вона розпочиналась взагалі?!!

А пункт 18, де про здешевлення тарифів, з урахуванням останніх «намальованих» тарифів на ЖКП взагалі можна сприймати як відверте знущання над прилучанами!

Інші пункти так званої «програми» не краще!

То як, шановні прилучани? Правильно ми оцінюємо нашого міського голову? І чи треба нам терпіти отакого служаку на чолі міста? А чи може погнати його, поки він не загнав місто у глибоку прірву?!

І треба нарешті навчитися, шановні прилучани, поважати себе, читати уважно передвиборчі програми, думати а не вибирати за принципом "дивись якій красівий дядько!" Адже вибір — за нами!

Похожие статьи:

ОсвітаГроші не пахнуть – правда ж, пане Беркут?

ЕкономікаКієвстар і всє, всє, всє...

ПолітикаРозрахунок за газ, у тому числі, в рублях вигідний українським експортерам

Політика«Позвольте, а за чей счет этот банкет?!»

ПолітикаУ кожного свої мультики.

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: +2 Голосов: 2 2346 переглядів
pikcnua # 26 червня 2012 в 14:18 0
Очень хороший материал. Хорошо , что есть люди которые сохраняют такие газеты.