Владні мультики продовжуються!

2 березня 2012 - Серафим Наждак
article14.jpg

Нещодавно вийшла у світ нова серія мультфільмів про мера міста Провулки. Нагадаємо, що це - телефельєтон з життя влади Прилуки. У цій серії ми дізнаємося про наступну добірку реальних фактів з життя, тому уважніше слухайте нашого шановного Берка!

Я зупинюся на одному з реальних фактів. Місто Прилуки в минулому році сплатило в бюджет України 4 млрд. 136 млн. гривень. Наших з вами, шановні прилучани, гривень. Сума навіть у загальноукраїнському масштабі величезна - Прилуки сплатили стільки, скільки вся Київська область (без міста Києва) разом! Але порівняємо - вся Київська область і маленькі Прилуки!

Спираючись на цей факт, можна справедливо розраховувати на відповідні суми, які повинні були б повернутися у міський бюджет на наступний, 2012 рік. Відповідно до сплаченого, ми теоретично можемо розраховувати отримати із державного бюджету стільки, скільки отримала вся Київська область! Та де там?!! Місто як завжди останніми роками буде у величезних мінусах, знову прийдеться міському начальнику принизливо скиглити під дверима відповідних кабінетів обласного начальства кожного місяця. Знову ми отримаємо підвішений стан із виплатами з держбюджету.

А чи не треба було б поїхати нашому напівшановному мерові і один раз на весь рік поставити запит місцевих депутатів стосовно невідповідності виплачених до держбюджету коштів із розміром міського бюджету? Та добре сказав за нашого реального мера його віртуальний персонаж - то ж треба кудись їхати, про щось турбуватися, просити якісь гроші, це ж принизливо! А реальний мер кожного місяця буде звітувати про те, як він героїчно захищає у області улюблене місто Прилуки, добиваючись для нас із вами щомісячних субвенцій! Адже саме такі його звіти ми чуємо кожного місяця на екранах місцевого комунального телеканалу - ось, дивіться, який я герой! Грошей нема, а я поїхав у область і приїхав із грошима! Тому, мовляв, любіть мене і поважайте.

Натомість реальний наш мер придумав на наступний рік цілу низку проектів, через які він продовжить свою „важку” працю з перекладання немалої частини куцого міського бюджету до своїх „широкіх штанін”! Також місцева влада себе, улюблену, не обмежила ні в чому у 2012 році – виділено близько 7 млн. на рік. А ще... Краще дивіться мультфільм.

Похожие статьи:

КультураКультуру - в маси! На всі 100, але тільки через МБК!

ЕкономікаПрокуратурою порушено кримінальну справу за фактами зловживань у Прилуцькій міськраді.

Політика«Позвольте, а за чей счет этот банкет?!»

ОсвітаГроші не пахнуть – правда ж, пане Беркут?

ПолітикаЛист-звернення до прилучанина

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: +4 Голосов: 4 10640 переглядів
Єгор Квітневий # 2 березня 2012 в 14:45 +1
Дуже цікаве і актуальне продовження мультика про пригоди клерікального мера Юлія БеркаsmileНа початку 2 епізоду комусь може здаватись, що Юлій Цезаревич раптово з'являється з небес ніби Ангел - чудотворець і безкористний покровитель всіх меценатів Всесвіту та його околиць, але більш вірогідно, що такий "голова" міськради міг тільки "гепнути" на наші голови, при цьому добряче вдарившись макитрою об "оновлений" асфальт, з якоїсь іншої планети. Коли слухаєшь "солодки" промови пана Берка про щомісячні, принизливі субвенції для бюджетників, проекти відхожих місць по 300 тис.юахів та "всебічну"(аж 30 тис.грн.!!, це по 50 коп. на кожного мешканця!) підтримку розвитку спорту в Прилуках (я вже мовчу про інши сфери і напрямки розвитку), то іноді здається, що Юлій або дійсно - іншопланетянин, або звичайний крадій і маріонетка тимчасової, двічи "несудимої" влади гвалтівників і мародерів. Саме такі керовані "тушки" потрібні Януковичу і Азарову! Такий "господар" ніколи не буде вимагати грошей для міста і громади із державного бюджету, але залюбки запустить долоні "яки нічого не просять" у міський бюджет на власні забаганки та пустощі.
Прилучани # 3 березня 2012 в 00:20 -3
Шановна навколотімовська мультибратія. Ми прилучани бо живемо у Прилуках.А де ж живете ви? Творці дешевеньких брехливеньких шедеврів??? Чи ви і ваші діти не ходили в дитячі садки і школи, чи ви не ходите в лікарні? Хіба ж ви не бачите того, що було і що є тепер Або ж ви сліпі то хай вам бог прощає, а якщо зрячі - то бог вам суддя!!! Знайте що за вашу брехню будуть розплачуватися ваші діти й онуки. І не доведи боже за ваші гріхи вони народяться сліпими.
Знавець # 3 березня 2012 в 05:07 +1
Страшно навіть подумати, по Вашим словам, які онуки, не доведи боже будуть у Беркута.  scratch
DVB # 3 березня 2012 в 08:02 +2
Знаєте, схоже що ви як отой Азаров - каже в нас все ДОБРЕ. Ключове слово "В нас", тобто всі ми Прилучани, що живуть у Прилуках дійсно бачимо, що вам живеться гарно, а от всім іншим - не дуже!
І ми ходили в дитячі садки, але в моїх батьків не просили кожен місяць на ремонт, на ганчірки, на  вікна, на ленолеум... А зараз мої діти ходили в садочок, потім в школу і там і там - "дайте гроші на ремонт, на вікна, на лампочки ... "і так далі. Не пробували красти меньше?
А підіть ще в лікарню - кожен аналіз, кожне дійство супроводжується "каробочкой" з надписом "на благодійність"... На благодійність кому? А, пане Берут? Зрозуміло кому - Вам і головному лікарю. І ваши тєтрадочкі вже ж мабуть попали під увагу правоохоронних органів...цікаво що в них є ваш "даход" в мільйонах гривень, а от витрат немає, а раз немає, то покажіть де вони у вас лежать ці гроші, або покажіть на що ж саме ви їх витратили.
Так шо брешите ви а не ми - творці мультиків, в яких дійсно видно вашу брехливу сутність. Насолоджуйтесь.
3 серія вийде 1-го квітня.
Єгор Квітневий # 3 березня 2012 в 12:18 +2
Вперше зустрічаюсь з таким патологічним розмноженням особистості, як у пана (хоча, схоже що написала жінка) взявшого на себе такий "тяжкий хрест", як відповідати від імені всіх "Прилучани"! В тому ж то і справа, що живу, працюю, хожу до лікарні і вожу дітей до школи саме в Прилуках (читай в Україні), а не у Відені, як чада Азарова і Януковича! Хожу, вожу і бачу, що такого безладу, свавілля і поборів в місті і державі, як за "хазяювання" камсамольца Беркута і його ляльководів з ПР, країна ще не бачила! Якщо ви уважніше поглянете на оточення міського голови, то неозброєним оком помітите, як за останні півтора роки покращалось їх матеріальне і соціальне становище! Там авто прикупили, там квартирку в гарному районі придбали, при цоьму ці люди не мають іншого офіційного доходу, ніж державна зарплатня. Сам Беркут за декілька років "нєпосільного труда" нацарював собі скромний будиночок в Київі. Скільки років вам, вашим дітям і онукам потрібно працювати на квартиру у столиці, звичайно, якщо ви не з оточення пана Голови?! Якщо ви всьго цього не помічаєте, то "ви сліпі то хай вам бог прощає, а якщо зрячі - то бог вам суддя!!!" Доречі, я не маю жодного відношення до ТІМ, але вже майже 40 років живу в Прилуках, тому мало чого нового і невідомого дізнався з мультфільмів про Юлія Цезаревіча, а мультик насправді дуже цікавий і відчуття гумору його творцям не бракує:)
справедливий # 3 березня 2012 в 00:25 -3
Тімунчики-побрехунчики, кевеенченята барнашівського розливу! гепайте мультики і далі але знайте, що бумерангом гепне і вас по тімячку. Брешіть і далі, може у вас хлопці куці брехунчики виросли, то тоді брешіть, дивись - і підростуть.
Єгор Квітневий # 3 березня 2012 в 11:18 +1
Мікрошановний пан "справедливий", якщо у вас є факти протилежні наданим у фультфільмі, то негайно оприлюдніть їх і доведіть зворотнє! Чи не могли б ви позначити, на якій саме хвилині мультфільму вам показали "брехню"?! ТІМ лише висвітлив ті факти, які і так відомі всім жителям міста, а якщо ці факти вам не до вподоби, то це зовсім не означає, що вони брехливі і вигадані. Доречі, не переймайтесь довжиною чиєїсь дзюзюрки,краще спостерігайте за власною і розраховуйте лише на те, що маєте і на що здатні особисто:)
Gsp # 3 березня 2012 в 03:48 +3
А чому така реакція на мультикі.Якщо це брехня, то ніхто й не звертав би уваги.На Копт'єва нагалися брехати, далі самої брехні воно пішло.А тут дороги все місто відчуває,зарплату всі бюджедникі, хто в лікарню ходить...,які ще питання.
Голопупенко # 4 березня 2012 в 00:50 0
Яка интересна дискусия. Причем на чисто українській мові, наче ми не в Прилуках живемо и не балакаємо... И обзывательства якись похоже вычурные...
Микола # 4 березня 2012 в 05:28 +1
Шановний Голопупенко. Потроху звикайте до того, що у Прилуках балакають не тільки на суржику! Інколи й намагаються, нарешті, виборсатись із совітського минулого, коли все українське заборонялось на корню! А викладені у мультику факти дійсно мають місце! Мультик тільки їх виставив на загал. Бо ми всі вміємо дуже критикувати владу на кухні, а от сказати в очі - сміливості вистачає мало кому!