Лист-звернення до прилучанина

6 квітня 2012 - Серафим Наждак
article22.jpg

Якщо б до Вас залізли в кишеню (а по чужим кишеням, як Ви розумієте, лазять не з доброчинною метою), якби таке сталося, Ви б однозначно обурилися, а може ще й по рукам би надавали нахабному злодюжці. Якщо б Вас спробували пограбувати, наприклад у громадському транспорті, то Ви б апелювали до інших людей – до тих, хто їде з Вами в цей момент. Ви б точно не мовчали.

І ми – об’єднання політичних сил (ВО «Свобода», ВО Батьківщина, Фронт змін, КУН) не будемо мовчати. Адже людина – мірило вчинків. Є вчинки погані, є хороші. Красти – це погано. І коли під носом у всіх тебе грабують, будь-якій звичайній людині, по-перше це, м’яко кажучи, не сподобається, а по друге, людина захоче, щоб про це знали інші. Але приклад зі злодієм у транспорті – то справа побутова. А ось коли можновладці захочуть залізти у Вашу кишеню, все буде трохи складніше. Все буде робитися тихо, під соусом цифр у ваших платіжках за комунальні послуги – будуть завищені ціни на обслуговування ваших же потреб.

Юрій Беркут та його команда знову вирішили піти цим класичним шляхом. Нещодавно було ухвалене рішення вже вкотре підвищити плату всім нам за комунальні послуги. Це підвищення начебто і незначне, але в масштабах міста – це серйозні кошти. Та ще й ідуть ці багатозначні суми грошей незрозуміло куди. Тим паче зовсім неясною є економічна аргументація таких підвищень, а, точніше кажучи, її взагалі не існує. По суті просто з бухти-барахти команда «управлінців» на чолі із Юрієм Беркутом вирішили, що ми з Вами повинні ще трохи розкошелетися.

Питалось би, що це за беззаконня? Ми й так платимо за послуги, котрі нам не надаються, а тепер з якогось дива повинні платити ще більше. Тобто ми утримуємо все ЖКГ та інші структури на кшталт «Тепловодопостачання», КП «Послуга» тощо, а взамін отримуємо тільки тотальну безгосподарність. Як тут можна мовчати? Бо насправді це той самий грабунок. Тільки залазять до Вас у кишеню начебто цивілізованим шляхом. Чи може у нас, шановні прилучани, бездонні сімейні бюджети і ми готові спонсорувати людей, які по суті довели Прилуки до господарської кризи. Сотні тисяч гривень з наших сімейних бюджетів йдуть не на обслуговування громади, а на особисті потреби певних людей. Тепломережі нашого міста не ремонтуються роками, але всі ці роки ми платимо за їхній ремонт. Ціна за послугу вивезення сміття теж раптом підвищується, бо чиновники вирішили, що ми з Вами одного дня раптом усім містом стали більше смітити!

Що за маячня? Де економічне обґрунтування всіх цих підвищень? Але з нами ніхто не збирається спілкуватися і нічого нам не збирається пояснювати. А це вже пряма неповага до громади міста, до всіх нас – мешканців Прилук. Ми найняли на роботу всіх тих, хто зараз нищить інфраструктуру міста. Треба визнати, що ми помилися. Але ми маємо законне право з них спитати. Що з нашими дорогами? Чому коли ними їдеш, складається враження, що потрапив на війну і дороги піддалися масованому бомбардуванню. А що робиться з бюджетом міста: зарплати не виплачуються працівникам освіти, медицини, службовцям інших сфер. У місті повний безлад. І такий от жахливий стан речей не зміниться, якщо ми самі не візьмемося за контроль місцевої влади, якщо ми не покажемо, хто тут господар. Кримінальні справи, що заведені на деяких членів команди Юрія Володимировича за розкрадання коштів, – прямий доказ того, що із свавіллям цих управлінців, які поплутали місцевий бюджет зі своїм, можна ефективно боротися. Пропонуємо щоб першим кроком у цьому напрямку стало пікетування засідання виконкому. До нас вже звернулися активні прилучани, які готові боротися за своє право бути господарем на своїй Прилуччині, а не бути гаманцем для безгосподарників, що штампують антинародні постанови у кабінетах.

Запрошуємо всіх прилучан, не зважаючи на Ваші політичні погляди, у вівторок, 10 квітня, о 10:00 прийти до стін міської ради та озвучити свої вимоги чиновникам, змусивши їх припинити, створений їхніми руками, занепад міста!

http://pryluky.info/news/1193

 

 

Похожие статьи:

ПолітикаДмитро Барнаш — Беркуту: «Треба припинити красти»

ЕкономікаЦікава рихметика, яку обмозгували у Прилуках.

Політика«Позвольте, а за чей счет этот банкет?!»

ПолітикаЗбори мешканців міста 10 квітня

ПолітикаВО "Свобода" розпочинає місцевий референдум щодо припинення повноважень Беркута

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: +1 Голосов: 1 2719 переглядів
Дід Панас # 6 квітня 2012 в 14:58 0
Треба йти! zlo
Panfilov # 9 квітня 2012 в 23:25 0
Правда за нас! И значит свиньям нас не съесть, Ну, а отец не продаст.