Економіка

RSS стрічка
Чайники на дорозі

Я ніколи не думав, що чайник можна використовувати як бітумоварку. Прямо на моїх очах набитою рукою робітник акуратно обвів периметр ямки цівкою тепленької смоли. П’ять секунд - і «бітумовоз» припаркували на бордюрному камені. Жах! Але моїй ямі ще пощастило бути «обведеною чайником». На жаль, чайника на все місто не вистачить, навіть якщо підливати до нього тепленьку чорну суміш із бочки об’ємом не більше сорока літрів.

Ремонти імені Беркута.

На нашому сайті вже розповідалося про численні махінації міського голови Ю. В. Беркута та його способи перекладання державних грошей до власної кишені. Багато хто з читачів скаже - а де ж факти. Ось вам факти...

Прокуратурою порушено кримінальну справу за фактами зловживань у Прилуцькій міськраді.

Прилуцькою міжрайонною прокуратурою за фактами зловживань (ч.1 ст. 364 КК), службового підроблення (ч.1. ст. 366 КК) та службової недбалості (ч. 1 ст. 367 КК) порушені кримінальні справи. Ведеться досудове слідство.

Яйця для школярів Прилук на 15% дорожчі від ринку

Комунальне підприємство Прилуцької міськради Комбінат шкільного харчування «Шкільний» Чернігівської області 14 березня уклало угоду з ВАТ «Базис» на постачання яєць на суму 2111 тис грн. Вартість яєць склала 11,70 грн./дес. За даними НДІ «Украгропромпродуктивність», середня ціна яєць в Чернігівській області складає 9,22 грн./ дес., що на 15% менше від ціни закупівлі.

Владні мультики продовжуються!

Нещодавно вийшла у світ нова серія мультфільмів про мера міста Провулки. Нагадаємо, що це - телефельєтон з життя влади Прилуки. У цій серії ми дізнаємося про наступну добірку реальних фактів з життя, тому уважніше слухайте нашого шановного Берка!

Город солнцеедов

Сонцеїди – люди, які місяцями та роками харчуються тільки енергією Сонця, простягаючи до нього руки. Вони забули, що таке продукти харчування і не мають в них потреби. Нечувана економія та мрія міської влади. 

І кінці у воду!

Так каже відома народна приказка. Але для прилуцької влади це не єдине, що можна сховати у воду! Можна сховати й гроші, при тому - досить вагомі суми...

Кієвстар і всє, всє, всє...

З осені минулого року у Прилуках почав свою роботу інтернет сервіс провайдер "Київстар". Багато хто з прилучан був дуже радий такому факту, бо це, на їхню думку, означало, що у місті нарешті з’явився дійсно вагомий конкурент місцевому провайдеру - ТІМу. Та не все так сталося, як гадалося.

Цікава рихметика, яку обмозгували у Прилуках.

У газеті "Град Прилуки" (№48 (522) від 30.11.11) було оприлюднено проект рішення "Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій". Тобто, комунальне підприємство "Прилукижитлобуд" готує для прилучан покращення життя вже сьогодні.

Справа ЕХ.ua - боротьба з

Юрист рекомендує співробітникам ЕХ.ua наполягати, що ресурс був лише місцем для зберігання файлів. Тих, хто викачував "піратську продукцію" притягти складно, але можна...

1 лютого 2012 - Знавець | Детальніше | 0 коментарів | 1889 переглядів
Теги: пірати, МВС, інтернет
Сторінки: Перша Попередня 1 2 3