20 червня - збори прилучан щодо референдуму про відставку Беркута.

9 червня 2012 - прилучан

20 червня 2012 року Всеукраїнське об’єднання "Свобода" спільно з партіями-членами КОДу проведе ініціативні збори з питань підготовки та проведення референдуму щодо припинення повноважень чинного голови міста Прилуки Чернігівської області Юрія Беркута та відміни рішення міськвиконкому про підвищення комунальних тарифів. На зборах буде обрано ініціативну групу, яка надалі займатиметься питаннями, які стосуються референдуму та його проведення.

Збори громадян відбудуться за адресою вул. Ю. Коптєва (Переяславська), 72 (подвір‘я телекомпанії «ТІМ»).


Початок реєстрації о 16:30. Початок зборів після реєстрації (орієнтовно 17.30)


Довідка: 28 травня 2012 року представники Прилуцької міської організації Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" направили повідомлення до міської ради про проведення 8 червня цьогоріч зборів громадян щодо обрання ініціативної групи для проведення місцевого референдуму. Мета референдуму, ініціаторами якого спільно із "Свободою" виступають представники місцевого КОДу, є припинення повноважень чинного голови міста Прилуки Чернігівської області Юрія Беркута та відміна рішення міськвиконкому про підвищення комунальних тарифів.

Заплановані збори на 8 червня
за 2 дні до назначеної дати були зірвані дзвінком "згори"  до керівництва Прилуцького професійного ліцею №34 із наполегливою вказівкою не надавати в оренду (вже заздалегідь оплачену!) приміщення у Прилуцькому професійному ліцеї.

 

 

Похожие статьи:

ПолітикаЗбори мешканців міста 10 квітня

ПолітикаЛист-звернення до прилучанина

ПолітикаДмитро Барнаш — Беркуту: «Треба припинити красти»

ЕкономікаЦікава рихметика, яку обмозгували у Прилуках.

Політика«Позвольте, а за чей счет этот банкет?!»

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: +1 Голосов: 1 2121 перегляд
Прилучака # 9 червня 2012 в 00:29 0
Похоже, что Беркут наложил в штаны, если побежал за помощью к областному руководству и видимо не с пустыми руками. Думаю, что если референдум состоится, то он таки положит конец проделкам этого шкодливого пацюка и приостановит неотвратимое "покращення" нашего и без того многострадального города. Я ЗА нормальные дороги и обоснованные комунальные платежи, с адекватными услугами, поэтому ПРОТИВ Беркута и ему подобных.