Політика

RSS стрічка
КВУ зафіксувало у Рудьковського підкуп та адмінресурс

Микола Рудьковський став антигероєм останнього моніторингового звіту Комітету виборців України (КВУ) за підсумками червня 2012 року.

ЯКЩО КІНЬ ЗДОХ – ЙОГО МІНЯЮТЬ

20 червня пройшли збори ініціативної групи з проведення референдуму щодо недовіри міському голові Прилук Юрію Беркуту. Наступного дня прилуцьке «телебачення – оковпачення» імені Вікторії Сак відригнулося коментарями «непідкупних» голів комітетів самоорганізації населення та окремими ідейними мешканцями Прилук.

Казав Беркут - дам кожуха! ЧЕСНЕ його слово

Останнім часом у нашого міського голови Беркута постійні проблеми і з опозиційними депутатами міської ради і з мешканцями міста. А може ми, шановні прилучани, неправильно оцінюємо нашого мера? Може насправді він — добрий і відповідальний? Давайте подивимось із самого початку його «второй ходкі»...

26 червня 2012 - прилучан | Детальніше | 1 коментар | 2349 переглядів
Теги: програма, Прилуки, мер, брехня, Беркут
Дмитро Барнаш: «Вибачте, але ми не «лохи»

Слідкуючи за суспільно-політичним життям міста, прилучани не могли не звернути увагу на протистояння більшості та опозиції в міськраді. Пропонуємо читачам у деталях познайомитись із позицією депутата від ВО «Свобода» Дмитра Барнаша, котрий нерідко опиняється в епіцентрі подій.

Ініціативні збори відбулися

20 червня 2012 року за адресою вул. Юрія Коптєва, 72, пройшли збори з питань підготовки та проведення референдуму щодо дострокового припинення повноважень голови міста Прилуки Юрія Беркута та відміни рішення міськвиконкому про підвищення комунальних тарифів.

Рудьковский, газ, «вечные интересы» и пропавшие люди

В Хозяйственный суд Киева еще 22 марта поступил на рассмотрение весьма интересный иск (см. документ в конце текста). Интересный тем, что в его подоплеке скрыт почти весьнабор элементов крепкого криминального триллера. Обман, «развод на деньги», резонансная пропажа ключевого топ-менеджера, ночные таинственные телефонные звонки и крупные деньги. Так вот, некое  ООО «Укрземресурс» подал иск на возмещение 66.6 миллиона гривен со счетов… крупнейшей частной газодобывающей компании Украины «Нефтегаздобыча».

На первый взгляд, обычный спор хозяйствующих субъектов. Кто кому и сколько должен? Кратко исковые требования выглядят очень даже приземленно и банально: «Укрземресурс» обвиняет «Нефтегаздобычу» в том, что на протяжении 2011 года компания оказала «нефтяникам» услугу по транспортировке добытого газа, но не получила за это оговоренную оплату. И только-то.

А пикантность начинается  в тот момент, когда сравниваешь списки владельцев, бенефициаров, распорядителей обеих вышепоименованных компаний.

13 червня 2012 - pikcnua | Детальніше | 0 коментарів | 2399 переглядів
Теги: Рудьковский, нефть

20 червня 2012 року Всеукраїнське об’єднання "Свобода" спільно з партіями-членами КОДу проведе ініціативні збори з питань підготовки та проведення референдуму щодо припинення повноважень чинного голови міста Прилуки Чернігівської області Юрія Беркута та відміни рішення міськвиконкому про підвищення комунальних тарифів. На зборах буде обрано ініціативну групу, яка надалі займатиметься питаннями, які стосуються референдуму та його проведення.

8 червня - збори прилучан щодо референдуму про відставку Беркута

8 червня 2012 року Всеукраїнське об’єднання "Свобода" спільно з партіями-членами КОДу проведе ініціативні збори з питань підготовки та проведення референдуму щодо припинення повноважень чинного голови міста Прилуки Чернігівської області Юрія Беркута та відміни рішення міськвиконкому про підвищення комунальних тарифів. На зборах буде обрано ініціативну групу, яка надалі займатиметься питаннями, які стосуються референдуму та його проведення.

У Прилуках вийшли «чорнобильці»

Сьогодні з 10 години ранку до 12-ї в нашому місті чорнобильці провели акцію протесту, аби відстояти свої права. Учасники пройшли ходою від будівлі Прилуцької райдержадміністрації до пам’ятника Тарасові Шевченку, де відбувся мітинг.

«мер» Прилук утік із залу засідання міськради, злякавшись прилучан

Працівниця виконкому намагалася не впустити прилучан на сесію міськради, вигукуючи, що їм «атказана» в перебуванні на депутатському засіданні. А міський голова Юрій Беркут наполегливо намагався переконати людей, що він влада і прилучани повинні його слухати, саме тому на сесії мешканцям Прилук – не місце. В результаті протестувальники потрапили на сесію, а міський голова зі своєю свитою втік із зали під крики «Ганьба!»

ВО

28 травня 2012 року представники Прилуцької міської організації Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" направили повідомлення до міської ради про проведення 8 червня цьогоріч зборів громадян щодо обрання ініціативної групи для проведення місцевого референдуму. Мета референдуму, ініціаторами якого спільно зі "Свободою" виступають представники місцевого КОДу, є припинення повноважень чинного голови міста Прилуки Чернігівської області Юрія Беркута та відміна рішення міськвиконкому про підвищення комунальних тарифів.

Беркут відмовився від грошей, які вибив Олег Ляшко

«От якби Ви дали 30 млн., тоді б і хвалилися», - сказав Беркут Ляшку. «Після такої відповіді, яка мене, чесно кажучи, просто ошелешила, я запропо­нував спрямувати кошти на ті населені пункти Чернігівщини, які їх вкрай потре­бують. Зокрема, частина коштів виділена на ремонт дороги до села Яблунівка», - розповів Олег Ляшко.

 


21 травня 2012 - прилучан | Детальніше | 0 коментарів | 2480 переглядів
Теги: Прилуки, Ляшко, гроші, Беркут
ОБЕРЕЖНО! МІМIКРІЯ!

На днях мені до рук потрапила газета «Відомості Чернігівщини». Спочатку мене вона зацікавила, адже я не дуже часто читаю місцеві газети, особливо – обласні. Але щось таки у цій газеті було невловимо знайоме, що не дозволяло її одразу сприйняти як обласну. Я став уважно придивлятися...

Дмитро Барнаш — Беркуту: «Треба припинити красти»

10 квітня кілька сотень прилучан долучилися до протесту проти підвищення комунальних тарифів, заборгованості заробітних плат бюджетникам тощо. Ми вирішили «по гарячих слідах» поставити кілька питань одному з організаторів акції, депутату міської ради від ВО «Свобода» Дмитру Барнашу.

Збори мешканців міста 10 квітня

У першій половині дня 10 квітня 2012 року навпроти мерії Прилук пройшли збори мешканців міста, головною вимогою яких було скасування незаконного підвищення вартості житлово-комунальних послуг у місті. Люди у своїх виступах вимагали відмінити незаконні дії виконкому, рішенням якого з 1 квітня у місті значно підвищене комірне, та повернути старі тарифи. Також було підняте питання погашення заборгованості по заробітній платі, інші болючі для міста проблеми.

10 квітня 2012 - прилучан | Детальніше | 7 коментарів | 2656 переглядів
Теги: тарифи, мітинг, збори