ВО "Свобода" розпочинає місцевий референдум щодо припинення повноважень Беркута

29 травня 2012 - прилучан
article37.jpg

28 травня 2012 року представники Прилуцької міської організації Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" направили повідомлення до міської ради про проведення 8 червня цьогоріч зборів громадян щодо обрання ініціативної групи для проведення місцевого референдуму. Мета референдуму, ініціаторами якого спільно зі "Свободою" виступають представники місцевого КОДу, є припинення повноважень чинного голови міста Прилуки Чернігівської області Юрія Беркута та відміна рішення міськвиконкому про підвищення комунальних тарифів.

Нагадаємо, що 10 квітня 2012 року в місті Прилуки Чернігівської області представники Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" провели пікетування міської ради. До акції також долучились активісти інших партій-членів КОДу, громадських організацій та мешканці Прилуки. Мітингувальники протестували проти необґрунтованого підвищення тарифів на комунальні послуги та бездіяльності міської влади. Активісти вимагали від керманичів міста належним чином вирішити нагальні міські проблеми, адже бездіяльність прилуцької влади, а зокрема міського голови Юрія Беркута, просто обурлива і набрала вражаючих масштабів (www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/029229/ ).

Тоді народне зібрання ухвалило резолюцію з вимогами до міської влади. У документі, зокрема, було зазначено, що в разі невиконання вимог очільником міста та його підданими прилучани ініціюватимуть референдум щодо відставки Юрія Беркута з посади міського голови Прилук. Проте рахуватися з думкою прилучан та зважати на їхні проблеми влада, очевидно, не збирається.

Відтак 28 травня "Свобода" розпочинає процес підготовки та проведення місцевого референдуму щодо припинення повноважень міського голови Прилук Юрія Беркута. Причина таких рішучих дій – повна безгосподарність міської влади та бездіяльність у вирішенні нагальних соціальних проблем мешканців Прилук.

8 червня 2012 року "Свобода" спільно з партіями-членами КОДу проведе ініціативні збори з питань підготовки та проведення референдуму. На зборах буде обрано ініціативну групу, яка на ділі займатиметься питаннями, які стосуються референдуму та його проведення.

"Свобода" висловлює своє переконання, що поставленої мети буде досягнуто. Прилучани, заручившись підтримкою націоналістів, встановлять у місті справедливість і оберуть владу, яка їм служитиме, а не оббиратиме, замилюючи очі пустими обіцянками.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО "Свобода"
www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/030268/

 

 

Похожие статьи:

Політика«Позвольте, а за чей счет этот банкет?!»

ПолітикаЛист-звернення до прилучанина

ЕкономікаЦікава рихметика, яку обмозгували у Прилуках.

ПолітикаЗбори мешканців міста 10 квітня

ПолітикаДмитро Барнаш — Беркуту: «Треба припинити красти»

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: +2 Голосов: 2 2265 переглядів
o - ndr # 28 травня 2012 в 20:21 0
Схоже на те, що Юрій Володимирович має шанс увійти в історію міста! Як перший міський голова, якого з ганьбою викинули з владного крісла.
Persona non-grata # 31 травня 2012 в 13:24 0
От так ми прямуємо у Європу! Сміх!
Хоча, для деяких осіб Європа- це пляжі Туреччини та Єгипту, куди вони ой як частенько літають вирішувати свої справи.
Навчіться захищати інтереси прилучан, а не свого гаманця.
""Свобода" висловлює своє переконання, що поставленої мети буде досягнуто. Прилучани, заручившись підтримкою націоналістів, встановлять у місті справедливість і оберуть владу, яка їм служитиме, а не оббиратиме, замилюючи очі пустими обіцянками." - На рахунок оббираловки, то ще хто кого оббирає!
Знизьте ціни в своїх магазинах,в них уже страшно заходити, бо не можна вгадати з якої ноги встав господар. Так я у нас ведеться бізнес, ніде не має.
Так що спочатку ви подумайте про людей, котрі отримують у вас 1000 грн зарплати, а самі розширяєте свої володіння. Набридли.
Тому з вами ніхто і нехоче об’єднуватися, бо дехто не вміє співпрацювати.