Беркут відмовився від грошей, які вибив Олег Ляшко

21 травня 2012 - прилучан
article34.jpg

Останнім часом Прилуками гуляють провокаційні чутки про те, що нібито Олег Ляшко, як заступник голови бюджетного комітету Верховної Ради України, своїм рішенням вилучив з бюджету міста 3 млн. грн., передбачені на будівництво другого корпусу школи-гімназії №1. Підставою для них є неодноразові брехливі заяви Юрія Беркута, в яких мер наголошував, що свого часу держава спрямувала ці кошти для Прилук, де вони були направлені на будівництво гімназії. «Після того, як Верховна Рада внесла зміни до бюджету, 3 мільйони були зняті», - каже міський голова, стверджуючи, що цього домігся лідер Радикальної Партії Олег Ляшко, котрий своїм листом прохав бюджетний комітет спрямувати ці кошти на соціально-економічний розвиток інших населених пунктів України. «Після такого вчинку цей депутат має стати персоною нон-грата не тільки для нашого міста, а й для кожного прилучанина», - заявив Юрій Беркут.

Для роз'яснення ситуації, що склалася, ми особисто звернулися до народного депутата. Виявилося, що саме за пропозицією Олега Ляшка у грудні 2011 року в державному бюджеті було передбачено 3 млн. грн. на соціально-економічний розвиток міста Прилуки. Про це він проінформував телефоном Юрія Беркута. Почувши таку новину, мер, за словами нардепа, відповів йому, що ці 3 млн. йому не потрібні, бо, мовляв, це занадто мала сума. «От якби Ви дали 30 млн., тоді б і хвалилися», - сказав Беркут Ляшку.

копія листа олега ляшка бюджетному комітету


«Після такої відповіді, яка мене, чесно кажучи, просто ошелешила, я запропонував спрямувати кошти на ті населені пункти Чернігівщини, які їх вкрай потребують. Зокрема, частина коштів виділена на ремонт дороги до села Яблунівка», - розповів Олег Ляшко.

18 травня 2012 року, спецвипуск №2 газети «В двух словах»

 

Похожие статьи:

ПолітикаРозрахунок за газ, у тому числі, в рублях вигідний українським експортерам

ПолітикаУ кожного свої мультики.

Політика«Позвольте, а за чей счет этот банкет?!»

ОсвітаГроші не пахнуть – правда ж, пане Беркут?

ЕкономікаКієвстар і всє, всє, всє...

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: 0 Голосов: 0 2461 перегляд

Немає коментарів. Ваш буде першим!