Ініціативні збори відбулися

20 червня 2012 - Серафим Наждак
article45.jpg

20 червня 2012 року за адресою вул. Юрія Коптєва, 72, пройшли збори з питань підготовки та проведення референдуму щодо дострокового припинення повноважень голови міста Прилуки Юрія Беркута та відміни рішення міськвиконкому про підвищення комунальних тарифів.

Люди почали збиратися задовго до оголошеного у засобах масової інформації міста часу початку реєстрації - 16:30. Видно було, що питання, винесені на обговорення зборів, дійсно зачіпають інтереси прилучан. До початку зборів було зареєстровано 208 прилучан та люди й надалі підходили.

На зборах був присутній представник міської влади, завідувач сектора з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю Прилуцької міської ради Удовенко Віктор Ігоревич. Із засобів масової інформації були представники комунального телебачення ТБ Прилуки, ТІМ-TV, представники міських газет та інформаційних Інтернет-ресурсів.

Рішенням зборів було утворено ініціативну групу зі збору підписів громадян України про проведення місцевого референдуму та затверджене точне формулювання питання, яке буде винесене на референдум - «Чи підтримуєте ви дострокове припинення повноважень міського голови міста Прилуки Беркута Юрія Володимировича?»

 

 

Похожие статьи:

Політика20 червня - збори прилучан щодо референдуму про відставку Беркута.

ПолітикаЯКЩО КІНЬ ЗДОХ – ЙОГО МІНЯЮТЬ

ПолітикаЗбори мешканців міста 10 квітня

ПолітикаВО "Свобода" розпочинає місцевий референдум щодо припинення повноважень Беркута

Політика8 червня - збори прилучан щодо референдуму про відставку Беркута

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: +2 Голосов: 2 2232 перегляду
klon # 20 червня 2012 в 23:34 0
Слава БОГУ
o - ndr # 22 червня 2012 в 08:38 0
Не якомусь там богу, а людям, прилучанам, яким всі кримінальні дії Беркута так допекли, що вони прийшли незважаючи на те, що спеціально за командою згори на збори прибули голови самоорганізації населення для фіксації тих, хто прийшов. Звісно, що вони прийшли не для того, щоб поздоровити учасників зборів! Але мешканці Прилук вже давно нікого не бояться! Людину ми називаємо людиною, а скотину треба називати скотиною!
. # 25 червня 2012 в 07:09 0

Геть [censored] з престолу! [censored]

Знавець # 25 червня 2012 в 16:08 0

Відеорепортаж зі зборів:
http://www.youtube.com/watch?v=d9HtREhoCS8