Прилуцьку сесію провели за півтори години, щоб на неї не встиг Коптєв?

28 вересня 2013 - прилучан
article112.jpg

Прилуцький меценат Юрій Коптєв планував потрапити на 51 сесію Прилуцької міської ради, бо, як сам каже, хотів обговорити з депутатським корпусом питання подальшої реконструкції в місті. Ба, навіть більше, він зателефонував Юрію Беркуту і повідомив, що вже в дорозі, і встигне, якщо його почекають.  Втім депутатам про ці подробиці ніхто не сказав.

Якби обранці знали про все це, хтось із них міг би внести пропозицію, наприклад, про відтермінування засідання на кілька годин або продовження сесії до прибуття Юрія Коптєва.

Чому так вчинив мер, наразі невідомо. Втім журналісти дізнались, що крім планів з реконструкції, Юрій Коптєв хотів поговорити про подальші дії з Прилуцькою швидкою, яку звинувачує в недбалості, а реакції на непрофесійність і досі не бачить.

Також Юрій Коптєв заперечив плітки про те, що не з’являється там, де Анатолій Мирошниченко. Заявив, що поважає свого колегу у благодійних справах, ставиться до нього з теплотою. І стосунки між двома меценатами теж теплі і стабільні. Кому хочеться протилежного – питання.

pik.cn.ua   14:06 27.09.2013

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: +3 Голосов: 3 1557 переглядів

Немає коментарів. Ваш буде першим!