Чернігівська область фактично повністю контролюється нардепом Валерієм Дубілем

6 березня 2014 - Знавець
article120.jpg

З призначенням першого заступника міського голови Чернігова фактично закінчилася ротація ключових посад на Чернігівщині. Водночас і відповідальність за регіон повністю на себе узяв Валерій Дубіль та його політична сила.

Олександр Кодола, Володимир Івашко, Микола Зверев – саме ці люди і у такому порядку були подані як кандидати на посаду голови облради 22 лютого. Віктор Лазар лише підтвердив, що саме ті, кого підтримав Валерій Дубіль і є його «політична обойма» і прохідні фігури.

Микола Зверев не повністю контрольований, тому новий голова облради був підсилений Олександром Кодолой. Володимир Івашко був призначений головою облдержадміністрації. Аналогічно новопризначений секретар Чернігівської міськради Владислав Кухар був підсилений далеким до цього до міськради Миколою Миргородським.

Призначення першим заступником помічника нардепа Миколи Миргородського, який лише два роки проживає у Чернігові, показує, що принцип ротації влади «на всі посади лише свої» став головний.

Чи продовжиться реалізація цього принципу при призначенні заступників губернатора та голів райдержадміністрацій буде відомо на протязі двох тижнів.

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: http://monitor.cn.ua/ua/politics/20036

Похожие статьи:

ПолітикаБерезенко купив для Дубіля депутатський мандат щоб той не балотувався у 205 окрузі

ПолітикаВалерій Дубіль впритул наблизився до депутатства у Верховній Раді

КриміналГолова Чернігівської облради скоїв ДТП і відмовлявся пройти алкотест.

Тепер ти знаєш!

Немає коментарів. Ваш буде першим!