Прилучани – культурні люди?

19 лютого 2013 - прилучан
article85.jpg

Як знають всі з дитинства – чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять! А от у прилучан мабуть своє ставлення до цієї істини.

Кожен з нас був би не проти, щоб наше місто ставало з кожним днем все чистіше й чистіше. Але прибрати – півділа. Потім треба заставити себе не накидати сміття там, де  його нема! Але так виходить не завжди і не скрізь.

Ось зовсім недавно я заходив до свого товариша у гості. Він живе за адресою вул. 1 Травня, 48а. Коли я піднімався на його поверх, то побачив ось таку картинку.

Наша прилуцька культура спільного проживання!

Це навіс над входом зі сторони автошколи. Хтось із мешканців будинку влаштував на ньому сміттєзвалише! Дуже зручно влаштувався той, хто це все накидав. Гадаю - у квартирі у цієї людини чи цих людей чисто й прибрано. Чи може так само? А якщо це неподобство не припинити, то до літа там збереться чимала купа. Та от викидають туди сміття одні люди, а бачити всю ту «красу» та нюхати її влітку будуть всі мешканці та їх відвідувачі. Висновки робіть самі.

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: 0 Голосов: 0 1748 переглядів
Прилучайник # 19 лютого 2013 в 14:11 0
"А от у прилучан мабуть своє ставлення до цієї істини." — може варто додати "у деяких" ?
прилучан # 20 лютого 2013 в 09:34 0
Так, у деяких, справді! А от у деяких інших ставлення інше - воно мене не стосується! Тобто, йде такий мешканець будинку, дивиться на все те неподобство і думає - от сволота, повикидали! Але нічого абсолютно не зробить, коли навіть побачить, як те сміття викидають! Пройде повз із думкою - от,.. знову! А треба б зібратися мешканцям і такому "викидайлу" відповідно висловити своє ставлення й заставити прибрати! Тому я й не написав, що "у деяких"!
Правдолюб # 21 лютого 2013 в 02:09 0
Я можу сказати з власного досвіду, що найбільше кричать про брудні вулиці і підїзди ті, хто сам смітить. Відпочиваючи в парку побачила таку картину. Молода мамочка вийшла на прогулянку з донечкою років 2. Голосно і дуже зло висловлювалась про смяття яке лежить коло лавки: "Ну капец, куда дивляться комунальщики, прям свинюшник якийсь, нікуда і ступить нільзя. за шо вони деньгі получають." Дістала пакетик з насінням і почала плюхкати на землю, дістала вологі серветки витерла ручки донечці, дала якийсь наїдок а брудну серветку викинула на зелену зону. Ось і постає питання Де взяти "Комунальщіка" на кожну такуц мамашку?