Яковишин про Рудьковського: мільйонера працевлаштували!

10 листопада 2012 - Знавець
article73.jpg

Відомий організатор сільгоспвиробництва, керівник підприємства "Земля і воля" Леонід Яковишин, з яким "Сіверщина" публічно конфліктувала, цього разу в своїй газеті "Чернігівщина" вмістив статтю, з якою "Сіверщина" в основному погоджується (крім апологетики Партії регіонів). Увазі наших читачів -- уривки зі статті Леоніда Яковишина.

"Нарешті мільйонера Рудьковського влаштували на роботу. Заради цього навіть провалили вибори Партії регіонів.

Що тільки не витворяли владні структури, а з ними й керівники освітніх, медичних та інших бюджетних закладів, щоб влаштувати на роботу «найвидатнішого» безробітного мільйонера Рудьковського!.. І таки свого добилися. Для досягнення цієї «високої» мети пожертвували навіть інтересами «рідної» Партії регіонів, яка вручила їм владні портфелі й тримає на роботі

Яке їхало, таке й здибало

У передвиборчому агітаційному аркушику Рудьковського я вичитав «геніальне» соціально-економічне відкриття професора з Чернігівського педагогічного університету, нашого земляка Миколи Рудька. Цитую дослівно: «Недавно я чув агітаційний виступ одного бобровицького підприємця, котрий «патріотично» хвалиться тим, що фірма, де він працює, справно сплачує податки, і це є його особистим внеском у розвиток регіону. Але ж сплата податку – не заслуга, а обов’язок. Ти допоможи землякам із власного прибутку, створи свій благодійний фонд, зроби свій дійсно особистий внесок у розвиток регіону! Легко любити Україну до «глибини душі і серця»… Та набагато важче любити Батьківщину до глибини власної кишені, як це робить своїм благодійним фондом Микола Рудьковський багато років поспіль».

Прочитав цю професорську ахінею і моторошно стало. Водночас самі по собі розставилися всі крапки над «і» в моїх здогадах щодо викривленого підходу окремих педагогів до ролі людини в суспільстві, коли у вихованні підростаючого покоління на перше місце ставлять не рушіїв розвитку – вчених і виробничників, а передвиборчих «благодійників», таким чином насаджуючи дітям філософію жебрацтва і не пояснюючи, чому в казні багатющої України немає грошей на ремонт їхньої школи. Зате тих грошей повно у безробітного Рудьковського.

Виявляється, тих вчителів вчать такі професори, як Рудько. Вдумаймося, що він верзе?! На його думку, дуже легко і просто «любити Україну до глибини душі і серця». І це стверджує колишній секретар обкому компартії з ідеології! Нинішній професор вчительського закладу! Чому ж тоді його колишні партійні вожді давали вказівку каральним органам кидати до в’язниць і страчувати саме тих, хто «до глибини душі і серця любив Україну»?

На противагу цьому найціннішому патріотичному почуттю «вчитель вчителів» ставить «любов до глибини власної кишені». Виходить, витягнув звідти, де лежать вкрадені в держави мільярди, кілька тисяч гривень на ремонт школи – і ти вже «патріот» Батьківщини? І байдуже для педагогічного професора, що його благодійник не виконує отой, вказаний ним же головний обов’язок людини працездатного віку – сплачувати податки в бюджет і внески до Пенсійного фонду. Рудьковський тривалий час – безробітний. Отже, й копійки не сплачує до державної казни з власної зарплати. Колись секретар обкому партії назвав би його дармоїдом. За це, а також за «любов до глибини власної брудної кишені», ще й за грати б відправив".

Повністю статтю Леоніда Яковишина можна прочитати в газеті "Чернігівщина" за 8 листопада.

http://siver.com.ua/

Похожие статьи:

ПолітикаМіністр боротьби з транспортом Микола Рудьковський

ПолітикаЧерниговщина перед выборами: первый пошёл

ПолітикаКВУ зафіксувало у Рудьковського підкуп та адмінресурс

ПолітикаВ СПУ сварки, Рудьковський очолив партію

ПолітикаМирошниченко не буде брати участь у осінніх виборах

Тепер ти знаєш!

ГОсть # 22 листопада 2012 в 05:49 0
Вельми сумнівна теза про працевлаштування! Партія регіонів - партія суперкапіталу, там таких рудьковських - як гною! Мабуть Миколка поділився своїми десятками мільйонів із паханом!!! Той до такого завжди ласий!