Черниговщина перед выборами: первый пошёл

7 березня 2012 - Дід Панас
article15.jpg

Бывший мэр Чернигова и экс-министр транспорта Николай Рудьковский первым официально заявил о своём намерении баллотироваться в народные депутаты в 2012 году по мажоритарному округу в Черниговкой области.

Об этом политик заявил накануне нового года в интервью одному из черниговских журналистов.

«Я действительно готовлюсь к выборам. На мой округ вряд ли кто отважится пойти, когда проведет опрос», — убеждает прессу Рудьковский о своём неслыханно высоком рейтинге.

Вот только вопрос с границами избирательных округов остаётся открытым.

Рудьковский ориентируется на 208 Козелецкий округ, в состав которого раньше (на выборах 2002 года) входили територии Бобровицкого, Козелецкго, Куликовскго и части Менского районов. Но теперь ходят слухи, что округ могут перекроить включив Прилуки и Прилукский район, Сребнянский и Варвинский районы.

«Могут по-другому «нарезать» округ, добавятся или уберутся другие территории. Будем смотреть», — комментирует Рудьковский.

В этом округе конкурировать с Николаем Николаевичем могут скандальный «радикал» Олег Ляшко и депутат областного совета от Партии регионов Анатолий Мирошниченко, который уже с 2002 года системно работает в Прилуках и районе.

Своим будущим соперникам по округу Рудьковский обещает весёлую избирательную кампанию: «Можно будет повеселиться. Вы же знаете, что есть много разных технологий. Например, бывает «черный пиар». А ещё бывает «очень-очень черный пиар».

В последнее время политическая жизнь у Николая Николаевича не заладилась. Сначала он проиграл первенство в руководстве социалистами Александру Морозу, а потом Рудьковского и вовсе заставили покинуть ряды СПУ. И хотя черниговский обком СПУ по прежнему верен своему многолетнему лидеру и спонсору, на всеукраинском уровне Николай Рудьковский остался без партийной поддержки.

Традиционно все мажоритарщики будут делать выборы на основе благотворительности. Как там говорил известный классик: «Жене — цветы, детям — мороженое». То есть бабушкам и дедушкам — продуктовые наборы, молодым — концертик с киевской «звёздочкой», ну и там другая помощь от уже работающего «Благотворительного фонда Николая Рудьковского».

Но Николай Николаевич известен как пламенный революционный боец. Это его стихия. Вспомните как он водил черниговцев по площади во времена Кучмы, а как командовал штурмовать городской совет во время «оранжевой революции»!

Но власть критиковать сейчас можно лишь по предварительной договорённости с самой властью. И это прекрасно знает Николай Рудьковский — его давно и не безосновательно подозревают в прочных связях с руководством партии власти. Вот и появляются время от времени в районных газетах критические материалы от Рудьковского о рынке земли, чернобыльцев, афганцев, детей войны (любимая тема Рудьковского).

Избирательная кампания можно считать вступает в новую фазу — игроки выходят на поле, становится «белыми и пушистыми» и всё больше задаривают нас, электорат, обещаниями, а иногда и подарками.

Павел Пущенко для газеты "Весть"
http://pik.cn.ua/novini-chernigova-novosti-chernigova/6355-chernygovshchyna-pered-vboramy-pervj-poshl

Похожие статьи:

ПолітикаВ СПУ сварки, Рудьковський очолив партію

ПолітикаЯковишин про Рудьковського: мільйонера працевлаштували!

ПолітикаМирошниченко не буде брати участь у осінніх виборах

ПолітикаМіністр боротьби з транспортом Микола Рудьковський

ПолітикаКВУ зафіксувало у Рудьковського підкуп та адмінресурс

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: 0 Голосов: 0 3898 переглядів
MARUGA # 9 березня 2012 в 14:31 0
Заявляй не заявляй о своих намерениях , а в рідному місці Чернігів ніхто давно серьйозно не сприймає такого кандидата.
Pravda # 11 березня 2012 в 03:03 0
З життя соціалістичної еліти: маєток Миколи Рудьковського. http://www.pravda.com.ua/articles/2007/07/13/3257688/
didok # 11 березня 2012 в 03:36 0
За словами джерела газети в правоохоронних органах, Рудьковський прибув до райуправління міліції з розбитою губою й у встановленому порядку написав заяву, у якій звинуватив Н. Шуфрича в завданні йому тілесних ушкоджень. Як сказано в документі, перебуваючи у "стані нервового збудження", Шуфрич увійшов до кабінету, де працював Рудьковський, і кілька разів ударив його в обличчя, після чого покинув приміщення. "Шуфрич вимагав від Рудьковского пояснити причини відмови словами "Коля, чому?" і "Коля, коли ти сидів у в'язниці, я тобі допомагав!", - зазначається наприкінці документа. Як відомо, до останнього часу Рудьковський і Шуфрич були партнерами у видобуванні газу зі свердловин у Полтавській області.
Козелець # 11 березня 2012 в 05:18 0
В м.Козелець Чернігівської області є такий собі кінотеатр "Ювілейний", де зараз розташовано клуб "Торнадо". Цей сумнівний заклад знаходиться під прикриттям соціаліста Миколи Рудьковського. На разі кінотеатр давно вже не виконує своєї культурно-просвітницької функції. Місцеві ділки зробили з нього центр перетворення молоді на алкоголіків та наркоманів. Всі вікна, без виключення, засклені таким чином, щоб в середину не потрапляв жоден промінь сонця, частина глядацьких сидінь демонтовано, а на їх місці встановленні столики, верхні сидіння - для "ВІП", нижчі - для менш заможних. На першому поверсі працює цілодобовий магазин, в якому без жодних перепон можна придбати алкогольні напої. Доповнює цей "коктейль" продаж наркотиків та бордель, котрий, як кажуть мешканці міста, функціонує на другому поверсі. Розкидані шприци по периметру лишень підтверджують достовірність таких чуток. Керує цим "розважальним" закладом подружжя, що має партійні квитки соціалістичної партії та мандати районних депутатів. Не зважаючи на дуже погану репутацію, заклад "Торнадо" може похизуватися і ВІП гостями: крім місцевих можновладців заклад неодноразово відвідував Микола Рудьковський. Що цікаво, кожного разу, коли заклад відвідував екс-міністр транспорту та зв'язку України, вартість входу дорожчала вдвічі. Мабуть, не в останню чергу за вміння гарно розважатися хай і за державний кошт. Невеличка деталь - над входом до клубу висить банер "Благодійний фонд Миколи Рудьковського". Саме по собі виникає запитання: у чому ж суть його благодійництва, чи можливо це просто нагадування про впливову "кришу"?
prilyki-900 # 11 березня 2012 в 06:07 0
"Гуморист" Юрій Луценко минулий рік провів за ґратами, бо переплатив своєму водієві більш як 40 тисяч гривень премій, а Микола Рудьковський, який за 400 тисяч бюджетних гривень злітав із моделькою на два дні до Парижа, бере участь у парламентських виборах та у конкурсі бальних танців, хоча ще донедавна їздив на інвалідному возику до суду. Гарному "танцюристу" Миколі нічого не заважає, а ні інвалідна коляска, а ні..., де що інше:) Передвиборче гасло М.Рудьковського - ТАНЦУЮТ ВСЕ!!!
Єгор Квітневий # 11 березня 2012 в 07:49 0
Рудьковський виявляється не тільки славетний байлаор бальних конкурсів, а ще й завзятий мачо-кантаор! В 2010 році у Броварах, де відбувався поєдинок за титул Чемпіона світу за версією IBO у першій середній вазі між боксером з Чечні Заурбеком Байсангуровим та його візаві з Колумбії Річардом Гутьєрресом, під час виконання гімну Росії  М.Рудьковський пожвавився і несподівано для всіх заволав: "Союз нерушимый республик свободных"! Можливо, Януковичу слід призначити таку всебічно обдаровану особу Міністром культури і туризму України? А що? На туризмі до Парижу за державний кошт відомий ліжкознавець М.Рудьковський знається, як ніхто інший, а культура..  та кому потрібна якась там культура під час безперервної, грабіжницької фієсти влади Януковича і його соціалистично-комуністичних подєльников.
Дід Панас # 17 березня 2012 в 14:44 0
За інформацією джерел, близьких до соціалістів, відомий політик Микола Рудьковський придбав партію, ні не партію взуття чи автомобілів, а політичну – Партію Соціал-Демократичний Союз, яку раніше контролював Лазаренко.

Подейкують, що сума склала 350 000 доларів США. Те, що пан Микола почав витрачати кошти не на роз'їзди до лондонів та парижів з моделями, а на купівлю партій, пов’язане з тим, що його виключили з лав політради СПУ.

Довідка: Партія Соціал-Демократичний Союз
Дата реєстрації і номер свідоцтва: 30.03.1999 року № 1152
Керівник (за інформацією, наданою до Мін'юсту): Пересунько Сергій Іванович
Адреса (юридична, фактична, поштова):
01034, м. Київ, вул. Ярославів Вал, 33-Б
Контактні телефони, факси: 272-04-81, 272-04-40, 272-04-39
Електронна пошта: sdu@i.kiev.ua

http://siver.com.ua/news/rudkovskij_pridbav_partiju/2012-03-14-9716
prilyki-900 # 6 квітня 2012 в 03:18 0
Рудьковский, газ, «вечные интересы» и пропавшие люди. http://obozrevatel.com/politics/27860-rudkovskij-gaz-vechnyie-interesyi-i-propavshie-lyudi.htm
dorik1977 # 15 травня 2012 в 23:26 0
Нічого іншого від онука ПОЛІЦАЯ очікувати не приходиться.