На допомогу безпартійному Рудьковському прийшов регіонал Мирошниченко ?

15 жовтня 2012 - pikcnua
article65.jpg

В Прилуках (центр 210 виборчого округу) колишні можливі опоненти у виборчій боротьбі Микола Рудьковський та Анатолій Мирошниченко спільно пліч-о-пліч саджали дерева в сквері Вічної Слави.

 Матеріали про захід з’явились в місцевих друкованих та електронних ЗМІ.  Регіонал Мирошниченко, який є 1-им заступником голови обласної організації, говорить про таку співпрацю так:  «коли постало питання реконструкції Скверу, відповідь була однозначною: працюватимемо разом!»

 Ще до початку старту виборчої кампанії місцеві експерти давали рівні шанси на перемогу як Рудьковському так і Мирошниченко, але останній так і не висунув своєї кандидатури.  В мережі Інтернет повідомлялось, що Мирошниченко не висунув свою кандидатур через  неузгодженість її в київських кабінетах. Сам же депутат в одному з інтерв’ю сказав, що ніколи не говорив про плани висуватись в нардепи і як працював так і працюватиме на Прилучиині.

 Чому зараз два колишні опоненти в одному таборі?! Місцеві експерти говорять, що у Рудьковскього не достатньо високий  рейтинг в м. Прилуках і по Прилуцькому районах, які складають більше половини всіх виборців округу. І, навпаки, Мирошниченко, який хоч і не зник з інформаційного поля, але таки значно згорув свою діяльність, має значну підтримку.  

І саме тому зараз для покращення рейтингу Рудьковського на теренах Прилуцького краю відбувається показова співпраця з Мірошниченко.

 Те саме стосується за словами експертів і рейтингу Партії регіонів, який нижче за особистий рейтинг Мирошниченка. Очевидно,  саме тому на останніх біг-бордах під агітацією за Партію регіонів стоїть підпис   Мирошниченка.

 

Похожие статьи:

ЕкономікаПрилуцькі кладовища: злочин чи бездіяльність?

ПолітикаМирошниченко подав до суду на бютівця Пашинського

ПолітикаМирошниченко не буде брати участь у осінніх виборах

ПолітикаРудьковский, газ, «вечные интересы» и пропавшие люди

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: 0 Голосов: 0 2031 перегляд
Прилучанин # 26 жовтня 2012 в 03:57 0
Ими нужно нам гордиться: один - ВОР, другой - УБИЙЦА!!!!