Мирошниченко подав до суду на бютівця Пашинського

22 жовтня 2012 - pikcnua
article69.jpg

Як стало відомо «ПіК», за два дні до виборів, 25 жовтня в Києві відбудеться судове засідання в якому депутат Чернігівської обласної ради, 1-ий заступник голови регіоналів Чернігівщини Анатолій Мирошниченко  буде відстоювати свою  «честь і гідність». Відповідачем у справі виступає народний депутат України бютівець Пашинський (27 номер у виборчому списку «Батьківщини»).

В позові Мирошниченко заявив суму компенсації в розмірі 25 000 грн.

Нагадаємо, що ще наприкінці вересня регіонал у своєму відкритому листі до голови фракції «Батьківщина» у Верховній раді скаржиться на двох депутатів Тищенко та Пашинського  у зв’язку зі звинуваченням останніми його у підкупі виборців. Тоді у своєму листі Мирошниченко говорить про свою благодійну діяльність і, що сам він не вбачає у цьому нічого поганого, тим паче порушенням виборчого законодавства адже сам не є кандидатом у народні депутати ані по багатомандатному, ані по мажоритарному виборчому округу.

Наприкінці листа регіонал пригрозив поданням зверненням до Генеральної прокуратури з приводу наклепу на нього.

Вочевидь, окрім прокуратури юристи Мирошниченко подали відповідне звернення і до суду.

І як стало відомо ПіК Мирошниченко у позові вимагає від Пашинського «спростувати неправдиву інформацію» та «відшкодувати моральну компенсацію», розмір якої не відомий.

Цікавим фактом є те, що судове засідання призначене за два дні до виборів і кожна зі сторін може використати ситуацію в потрібному йому інформаційному руслі.

 Ми вирішили звернутись до обох сторін конфлікту за коментарями.

  Анатолій Мирошниченко, 1-ий заступник голови Чернігівської обласної організації Партії регіонів:

"Судовий позов це можливість розставити все на свої місця. Я вам скажу те, що писал у листі до голови фракції «Батьківщина» у Верховній раді Кожемякіну. У своїх звинуваченнях т.з. народні обранці керуються лише припущеннями і не наводять ані фактів, ані доказів, ані прізвищ свідків. Тому я сприймаю їх депутатські запити як тиск на мене як на підприємця, на депутата, на мецената.  ...Вважаю, людина має або довести свої слова, або вибачитись і спростувати їх. Щодо суми моральної шкоди – давайте дочекаємося  суду, але вже зараз можу запевнити, у разі позитивного вирішення справи – кошти віддам на потреби або дитячого будинку, або лікарні."

 Робочий телефон народного депутата Сергія Пашинського, який вказано на його персональній сторінці на офіційному сайті Верховної ради України  протягом ранку 22 жовтня не відповідав.

 

Похожие статьи:

ЕкономікаПрилуцькі кладовища: злочин чи бездіяльність?

ПолітикаМирошниченко не буде брати участь у осінніх виборах

ПолітикаНа допомогу безпартійному Рудьковському прийшов регіонал Мирошниченко ?

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: 0 Голосов: 0 1849 переглядів

Немає коментарів. Ваш буде першим!