Ремонти імені Беркута.

16 квітня 2012 - Серафим Наждак
article26.jpg

На нашому сайті вже розповідалося про численні махінації міського голови Ю. В. Беркута та його способи перекладання державних грошей до власної кишені. Багато хто з читачів скаже - а де ж факти. Ось вам факти...

Одним з найвідоміших методів розкрадання грошей, який знає не тільки Юрій Володимирович, є вчасне влаштування всіляких ремонтів та будівництв. Та й справді - ніхто ж не знає та й не виміряє - скільки у цегляний мур закладено цементу, та якої він якості, або ж скільки використано дошок та цвяхів... Це відомо ще з часів італійської мафії, яка, захопивши монопольне право на будівництво, таким штибом відмивала криваві гроші і безнаказано перекладала їх у свої кишені. Не винаходив велосипеда й нам прилуцький мер, він теж заповзявся влаштовувати ремонти й будівництва. За одне з таких писалося тут у статті znayu.org/osvita/grosh-ne-pahnut-pravda-zh-pane-berkut.html.

А ще раніше нашим мером було влаштовано ремонт дахів на дитячих закладах. Про закінчення якого він нам єлєйним голосом віщав із екранів свого кишенькового комунального телебачення, мовляв, ось моє досягнення, всі говорять, а я роблю. Так-так, саме «я роблю». У редакцію нашого сайту надійшла велика добірка фотографій, деяку частину з яких ми тут оприлюднюємо, щоб ні в кого не виникало сумнівів щодо якості зробленої роботи.

 

ДИТЯЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №2

Шатровий дах на ДНЗ №2. Ні єдиної скоби...

Як бачимо, для організації, яка з благословення Ю. Беркута проводила роботи, такої необхідної деталі як скоба не існує - все скріплене звичайними цвяхами. Наскільки міцна така споруда, зведена над головами наших дітей - спитаємо у Юрія Володимировича!

Як бачимо, дах зроблений аби як, бо на горищі вже лежить сніг. Та й чому ж йому не лежати - дірок у даху вистачає!

А тут, принаймні за документами, укладена невидима штука – покрівельний матеріал Ізовер, у кількості 327 кв. м. Для любителів похизуватися тим, що доказів немає, навожу наступну світлину:

Із неї ми можемо довідатись, що той самий Ізовер у кількості 327 кв. м. коштує 39,04 грн за кв. м, а це означає, що тільки на цьому матеріалі поцуплено 12766,08 грн. Але згідно наведеного Акту приймання виконаних будівельних робіт - він є! Йдемо далі...

Витяжна труба. Влаштовано суперпрофесійно!

А тут ми бачимо, як влаштовано витяжну трубу. Тобто - ніяк не влаштовано! Просто виходить під дах... а там хоч трава не рости! Ну, така собі пароізоляція а-ля Беркут! Ясно, що в цьому місці дошки прогниють дуже швидко!

Витяжка у всій красі!

Попередній момент у більшому зображенні. Щоб питань не виникало...

Недбало побілене? Ні, нашвидкуруч приховане використання б/в цегли. А заплачено ж як за нову!

Тут ми бачимо швиденько забілену цеглу, яка виявилася вже колись використаною. Але ж будівельникам платилося по ціні нової! Також нагорі видно дірки у декілька пальців завширшки, які сприятимуть "дуже доброму" захисту від дощу.

Та цьому дитячому закладові ще дуже "пощастило"! А ось де зовсім безсоромно крали все, що виділене, так це на ДНЗ №19.

 

ДИТЯЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №19

ДНЗ №19, шатровий дах,.. і повний бардак!

Ось як розвернулися будівельники на ДНЗ №19. Що ми тут бачимо? Ну, по-перше, будівельний мусор на даху, гора цегли. По-друге, знову ж таки - скоб, які скріплюють дерев’яні підпори немає, та й самі підпори встановлені аби як! Але, що найбільше вражає - ніхто навіть не спробував робити коробку по периметру даху - все світиться наскрізь!

Отака гора битої б/в цегли знаходиться якраз біля входу із пожежної драбини на дах. А то далі - дірки по-під дахом, там, де повинна бути підшита коробка.

Шільно укладені листи покрівлі!

Тут ми маємо щастя спостерігати якість укладання листів шиферу біля пожежного ходу на дах.

Щільність - так собі... але огородження даху пофарбовано! Аякже - якість понад усе!

Знову вся коробка світиться дірками... і такий же безлад під дахом!

Спосіб облаштування даху по-беркутовськи...

Як і у попередньому випадку скоби не існують у природі і такий же спосіб - як поставили, так і стоять собі підпори.

Якість роботи - вражаюча!

Відчувається рука професіонала - ті ж самі нашвидкуруч забілені цеглини і такий же "щільно укладений" шифер!

Нарешті - скоба!

Ур-р-а-а! Нарешті скоба! Та забита вона у розколотий брус... Як гадаєте - довго простоїть така "конструкція"?

Классика жанра!

Натрапили та таку собі «классіку жанра» - недопоцуплений мішок цементу! Якійся чолов’яга заготовив собі додому, та, мабуть, за п’янкою з нагоди закінчення робіт якось забув, сердешний.... От і задубів той невкрадений мішок цементу до кам’яного стану! А за нього ж ми із вами, шановний читачу, заплатили наші, зовсім не зайві нам гроші...

І знову - все той же безлад і дірки. Хіба це - дах?!

Знову - пензель майстра! Але, як не забілюй, а все одно випирає б/в цегла...

На самісінькому вході

А це - відремонтовані витяжні ходи на самісінькому вході на горище. Так би мовити - привіт приймальній комісії! Здається, будівельники були дуже кимось "прикриті", якщо не спромоглися зробити хоча б вигляд проведеної роботи.

Якість покращилась!

А так влаштовано вихід труб із горища на дах. Порівняно із попереднім навчальним закладом відчувається турбота про дітей!

Та як придивитись...

Але, якщо просто глянути нагору, то можна побачити, як то кажуть, неозброєним оком, що весь коньок новісінького даху просто створений для того, щоб збирати всю воду, яка буде литися, просто під дах!

Таких фотофактів у нас назбиралося на цілу "дошку пошани", але, виходячи з того, що всі фото тут викладати немає сенсу, ми запропонували вам найбільш кричущі та характерні. І це тільки те, що видно навіть неспеціалісту!

Отаку "якісно зроблену" роботу ми побачили на дахах двох дитячих навчальних закладів, за які так "турбувався" наш мер! Як ви вважаєте - інші його "будівельно-ремонтні ініціативи" після закінчення можуть мати хоч якесь відношення до добре зробленої роботи?

Пропонуємо вам, шановні відвідувачі сайту, зробити власну оцінку "діяльності" соціаліста Юрія Володимировича Беркута, який так щиро переживає за місто Прилуки, на основі результатів його турботи за наших діток!

 

 

Похожие статьи:

ЕкономікаВладні мультики продовжуються!

ОсвітаГроші не пахнуть – правда ж, пане Беркут?

ЕкономікаЧайники на дорозі

--Корневой раздел--Прилуки знову в строю.

ЕкономікаЛожимо на совість - 2, або Кадри з фільму «Діти лейтенанта Шмідта»

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: +1 Голосов: 1 4059 переглядів
Виборець # 17 квітня 2012 в 05:03 0
Це просто - ЖАХ!!! І ніхто досі за це не покараний? Що ще необхідно для доказів розкрадання грошей?! Ці фото неохідно надрукувати в місцевій пресі, показати по телебаченню. А особливо викласти на сесії, щоб Беркут прокоментував. Цікаво, невже знову скаже, що брешуть? Якщо так, то це тільки доведе, що він або зацікавлений в таких ремонтах, або психічнохвора людина, що живе в придуманому світі. А це вже діагноз - ШИЗОФРЕНІЯ!!!
Ніхто крім нас! # 17 квітня 2012 в 13:56 0
Голубого воришку к ответу!
Микола # 17 квітня 2012 в 18:23 0
Як мені здається, на своїй "вигаданій будівельній шизофренії" Юрко Володимирович непогано таки заробляє! Ось на черзі - будівництво нового корпусу 1 школи! От де можна розвернутись на все плече! Адже де більше суми, там можна й більше потягти "на карман"!
Соня # 19 квітня 2012 в 11:47 0
Люди, нужно что-то делать! Так жить нельзя! Неужели будем молчать и смотреть, как этот психолог будет всех нас обводить вокруг пальца. Жутко становится. Неужели он сильнее? Он смог? Собрал себе команду, которая безропотно выполняет все его дерективы, а мы бессильны ему даже протовостоять? Кто знает выход? ОТЗОВИСЬ!
Жорик # 19 квітня 2012 в 11:50 0
Депутаты, А-ууу!!!! Вот где настоящая работа для чесных депутатов, есть таковые или нет?
Микола # 19 квітня 2012 в 21:53 0
Стосовно - «он смог». Звісно, зміг не він, а тії гроші що у владних кругах крутяться! Всім жеж відома присказка - чєм толще наши морди, тєм тєснєє наши ряди! От саме це й згруповує людей,.. кругова порука! Кожне бидло думає - я сьогодні не погоджусь із своїм колегою при владі, а завтра він не погодиться проголосувати на мою користь! Також всім відомо, що у нас до влади рвуться з однією метою - нахАпати, поки є можливість! А по тому, враховуючи наш повний безлад й безвладдя, скоріш за все й відповідати не прийдеться!
dima_s # 20 квітня 2012 в 05:32 0

А хто ж, мені цікаво, такого мера вибрав? 5 років мало було, так ще на 5 проліз. Оце так нагулявся, так ще ж і не кінець! ОЦЕ ФАРТ. І нікому взяти оту сосульку з даху дит.садка та й засунути в дупу по самі окуляри. Беркут не птах - Беркут козел!..

Джміль # 21 квітня 2012 в 10:32 0
ХТО голосував за цого пройдисвіта ЇЖТЕ поки не вилізуть очі,,Проханя бо я не вмію перешліть цю галлерею СБУ ТИ ЦЕ БАЧИШ!!!!!!!!!!!!КРУ ТИ ЦЕ ПЕРЕВІРЯЛА.....а ДЕ захисники мера ТАКОГО РАНІШЕ НЕ БУЛО ,, В ДОЛІ КРОТИ
o - ndr # 8 травня 2012 в 16:07 0

Пройшло достатньо часу, щоб повідомлення цієї статті дійшли до мера Беркута, щоб він зреагував. Та схоже на те, що він насправді не беркут, а глист, що паразитує на тимчасово хворому суспільстві! Тимчасово я кажу тому, що суспільство одначе одужає... А термін давності кримінальний - ду-у-уже довгий! Час пришпилити "к ногтю" такого глиста все одно настане! Із мовчання Беркута можна зробити один висновок - у нього «рило в пуху», і це точно! Бо, якщо людина вперше бачить такі "результати" господарювання, такий нахабний «распіл» міського бюджету то, як справжній господар міста і до того ж непричетний до цього криміналу, вже повинен би був обуритися, напустити на відповідних "козлів" прокуратуру і всіх, кого в таких випадках, звичайно ж, "не чекали"! Або ж влаштувати легеньку перевірочку, щоб для заліплення очей прилучан, «разобраться как слєдуєт і наказать кого попало»! Звісно, наказали б найменших з причетних...Та по всьому видно - навіть легенька перевірочка, яку треба було б для виправдовування особистої непричетності напустити, виверне на поверхню такий гній, що... краще взагалі нічого не робити! От якби взагалі нічого Беркут не робив, неначе нічого не сталося, то це був би для нього варіант, що найменше по ньому вдаряв! Але нерви у нього не витримали, все ж таки на кону - дуже для Беркута багато! І він вже став відкрито проявляти свою причетність до описаного криміналу. Так, у передачах місцевого телеканалу час від часу ми бачимо приховані відповіді авторам znayu.org у вигляді натяків на "деяких депутатів", які "розповсюджують неправдиву інформацію", відкритого хамського ображання опонентів, глузування над деякими, оголошеними в тому числі й через цей сайт, ініціативами, хамське повчання опонентів, постійні натяки, що "ніхто ж нічого не знає", а натомість "я, як мер, бачу й чую все і знаю все, що відбувається у Прилуках"! І ні одного слова про те, що, мовляв, інформацію, подану депутатами від опозиції, перевіряємо (ну хоча б просто на словах, без відповідних дій!). А перевірка інформації, яка розміщена у засобах масової інформації - це святий обов’язок хорошого мера! У нього для того є всі можливості! Натомість маємо від Беркута хамство, повчання, заборона депутатам від опозиції виступати під будь-яким приводом і таке інше. Отже видно, що мер таки добре ознайомлений і використовує схеми розбазарювання народних грошей. Особливо - через будівництва! У одному із останніх його відповідей на «запитання» Траекторії Навколомерівни знову була озвучена тема будівництва. Беркут знову хвалився своїми можливостями "вибивати" гроші у області, хвалився, що перша школа будується і особливо підкреслив, що треба ще вибивати гроші на установку знефторення води! Воно й зрозуміло - до будівництва школи причетні кола, із якими важко «распілівать» мільйони народних грошей! Не той рівень! Це рівень контролю з області, відповідні відкати йдуть саме туди... А от установка знефторення - це якраз рівень впливу на будівельників нашого мера, про що він і турбується!

Серафим Наждак # 27 серпня 2012 в 06:39 0
Вчора під час "інтерв’ю" прилуцькому комунальному телебенню берко помпезно заявив, що "програма" ремонтів дахів на закладах освіти "в основному" успішно завершена! Надалі будуть вже тільки незначні об’єми робіт. При цьому було також ним заявлено, що от, виявляється, тільки завдяки крадію Рудьковському у Прилуках будуються шатрові дахи... Ось так, шановні прилучани - Рудьковський у нас гарбає гроші "дєнно і нощно", а потім із нагарбаного виділяє крихти, які потім подаються як "манна нєбєсная"!!!