Ложимо на совість - 2, або Кадри з фільму «Діти лейтенанта Шмідта»

27 червня 2012 - Серафим Наждак
article48.jpg

Учора, 26 червня 2012 року, під патронатом міського голови розпочато ремонт вулиці Шмідта. Асфальт поклали у калюжі з піском. Каток ходив по воді, наче ковчег із Араратських гір.

Укатане покриття в окремих місцях було схоже на піцу, як говорять італійці, «фіно-фіно»: гарний, смачний і, головне, тоненький шар тіста. Я так думаю, що ці кадри надихнуть міського голову Юрія Беркута на замовлення у «фабрики мрій» (Прилуцького комунального телебачення) пари-трійки солодких репортажиків у стилі «у нас усе добре». Фінальні сцени телебульок закономірно повинні зарясніти подяками замовнику: «Дякуємо міській владі й особисто Юрію Володимировичу Беркуту!».

Я приєднуюся до цих слів. Із почуттям гумору поки що все добре, чого не скажеш про чиюсь совість. Так тримати! Вдячні мешканці вулиці Шмідта вже вишикувались обабіч пунктирних латок і теж аплодують «артміковцям», меру і всім, хто причетний до цього блюзнірства

укладач асфальту пливе як корабель

 

http://gradpryluky.info/index.php?newsid=2206
 

Від редакції: фоторепортаж з місця подій pryluky.info/foto/70080
Ця стаття є продовженням раніше викладених на нашому сайті матеріалів «Чайники на дорозі» znayu.org/ekonomika/chainiki-na-doroz.html та «Крадуть безбожно!» znayu.org/ekonomika/kradut-bezbozhno.html

 

Похожие статьи:

ОсвітаГроші не пахнуть – правда ж, пане Беркут?

ЕкономікаКієвстар і всє, всє, всє...

ЕкономікаРемонти імені Беркута.

ЕкономікаЧайники на дорозі

--Корневой раздел--Прилуки знову в строю.

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: 0 Голосов: 0 2011 переглядів
o - ndr # 29 червня 2012 в 20:28 0
Вчора кишенькове телебення Беркута показало у новинах інформацію про капітальний ремонт вул. Шмідта. Вгадайте з пів-разу: у яких тонах все те показувалось? Вгадали - у бравурних і найбільш хвалебних! Мені навіть здалося, що повернувся совєцькій союз, де про всі "здобутки" влади розповідалося виключно патетично-піднесено. Так от, про вчорашній репортаж. Там показали, що особисто директор АРТМіКо майже кладе асфальт! Поряд бігали всі, "кому положено" - депутат місцевої ради, представниця самоорганізації населення, "і лічно" Микола Рудьковський, який, виявляється з його слів, "вибив" гроші на саме цей ремонт!!! І от Рудьковський, який є суперфахівцем у справі капітальних ремонтів доріг України, запевнив, що все робиться виключно відповідно нормам і правилам! І він за це особисто відповідає! Стоячи поряд із директором АРТМіКо Рудьковський сказав, що прокладений асфальт буде слугувати на всі 100 не менше 5-8 років! Потім, правда, додав - якщо не будуть ходити тут великі вантажівки... Такі ж клятвенні завірення про чудодійні новітні технології і стійкість асфальту давала жіночка, представник самоорганізації, депутат міської ради і - увага! - навіть деякі жителі цього району!!! При цьому вдячні жителі так рапортували у мікрофон, неначе вони щодня по десятку разів дають інтерв’ю... Одним словом - Рудьковський мабуть приїхав подивитись, за що ж буде отримувати "відкати", а тут - зненацька! - і телебачення, і депутати, і самоорганізація, і вдячні жителі... Одним словом - піарщина "самая оголтєлая"! От цікаво буде згадати все оце "телетворіння", коли через рік-два на місці проложеного у багнюку й калюжі асфальту будуть асфальтовані вибоїни!!!
Правда # 30 червня 2012 в 08:44 0
Фирма Артур и Коля Рудьковского. Треба створювати КПП - комитет порятунку прилук.