Регіонал районного значення.

2 квітня 2014 - Серафим Наждак
article122.jpg

Суровые годы уходят.
Борьбы за свободу страны.
За ними другие приходят.
Они будут тоже трудны.

Україна за останні десять років пережила фактично дві революції, які назвали "помаранчевою" та "революцією гідності". Остання - народне повстання проти диктатора Януковича, проти засилля кумівства, корупціонерів, "смотрящіх", "сім’ї", нехтування законами, продажних судів і  кишенькової міліції - проти того всього, що можна висловити одним визначенням - влада партії регіонів. І якщо помаранчева революція пройшла відносно спокійно, то революція гідності ускладнена нашим "стратегічним братом" - анексований Крим, на кордонах сконцентровано значне ударне угруповання найбільш боєздатних військ Росії - "брат у ворот". Але, все ж таки життя продовжується, йде поступова заміна старої, наскрізь просякнутої корупцією влади.

Не виняток і наше місто. Головного корупціонера міста "ушлі". Зараз він ходить на біржу праці відмічатися - безробітний, бач...

Невдовзі у Прилуках мають відбутись вибори міського голови. Відтак, скоро побачимо й нових претендентів на місце міського голови, або, як кажуть у народі - мера. Та - чи нових?! Одним з таких "нових" претендентів може виявитись Олег Власенко - людина, призначена у розквіт влади партії регіонів на посаду Голови Прилуцької райдержадміністрації. У зв’язку з цим відразу виникає ціла низка думок - а кого призначали регіонали на владні пости? Невже людей, які до них нейтральні? Невже тих, хто просто є професіоналом?

Олег Власенко на робочому місці.

Вся Україна знає, що на владні пости призначалися тільки люди, які пройшли дрібненьке сито власної відданості пахану і його "смотрящім" на місцях, які зарекомендували себе як добре керовані "корисні кадри", які до моменту призначення вже проявили себе у партії регіонів. Україна на власній шкурі відчула й ще довго буде відчувати весь "проффесіоналізм" цих держиморд.

А робота з "електоратом" (бачте, ми в умовах української політики вже не народ і навіть не виборці - ми електорат! щось таке знеособлене і аморфне) у партії регіонів поставлена на дуже строго організовану, можна сказати - напіввійськову основу: за це у регіоналів відповідає дуже цікава структура - проектно-аналітична група. Самі регіонали називають її передвиборчими штабами, та насправді це - власне КДБ. Нею контролюється та відслідковується все у партії регіонів і, що дуже цікаво, у всіх можливих опонентів. Відслідковується з точністю до однієї людини! Якщо десь зібралися люди, серед яких виявився стукач, причетний до цих ПАГ, і серед цих людей хтось один сказав щось проти чи за партію регіонів, будьте впевнені - інформація про це буде донесена до відповідної ПАГ. Якщо десь надрукована якась стаття лідера опонентів - відповідно по структурі ПАГ буде реагування у вигляді таблиці такого собі списку тез, що висловлені опонентом і навпроти - яким чином запускати провокативні сумніви, на що звернути увагу, як відповідати на питання людей, щоб очорнити опонента. Якщо десь очікується зібрання чи мітинг опонентів патрії регіонів - надсилаються на місця матеріали із компроматом на тему мітинга і, якщо буде якійсь гость зі столиці, то й відповідний компромат на нього. Про строге виконання завдань ПАГ - звіти відповідної форми нагору!

Багато хто, прочитавши вищенаведене, скаже, що вже такого у сучасному світі немає, що зараз вже не часи СРСР... Шановні, ви наївно помиляєтесь! Хотілося, щоб такої системи тотального стеження не було, та насправді воно є! Ось посилання, за яким можна прочитати розлогіше про діяльність таких ПАГ на Чернігівщині: politiko.ua/blogpost103263 Цитата звідти:

«Робота відбувається під чітким контролем та настановами обласної державної адміністрації, оскільки, як відомо, обласну організацію ПР очолює голова ОДА Володимир Хоменко З липня 2013 почався процес створення так званих проектно-аналітичних центрів, які є по суті тіньовими штабами Партії регіонів в області. Структура. Головний офіс знаходиться в Чернігові за адресою проспект Миру, 20. Очолює його колишній заступник чернігівського губернатора Віктор Тканко.

Заробітна плата працівників центрального офісу доходить до 8000 грн. Відповідні районні центри створені в кожному районному центрі Чернігівської області. В Чернігові вони діляться на Новозаводський та Деснянський (відповідно до адміністративного поділу). В районних терцентрах наразі працює по дві людини на ставках (Заробітна плата від 3000 до 5000 грн).

Вони формують мережу відповідальних за кожну дільницю в районі. Відповідальні за дільницю в свою чергу мають завдання проводити інформаційно-агітаційну діяльність на місцях. Завдання. Кожного тижня залучені до роботи в тіньовому штабі працівники мають подавати звіти про зроблену роботу в чернігівській центральний офіс і також в Київ. Коло завдань є широким – від уточнення списків виборців на дільниці до виконання, так званих, соціальних ініціатив президента на місцях. До роботи залучені також всі депутати місцевих рад від Партії регіонів та їх помічники, перед якими також покладене завдання щодо відповідної інформаційно-агітаційної роботи в своїх округах.

Можна припустити, що вся ця структура на Чернігівщині вибудовується для втілення так званої програми «Агітатор».

... Модель була вдосконалена російськими політтехнологами і взята на озброєння штабом Клюєва.»

Згадаємо нашого можливого "нового" претендента на крісло мера Олега Власенка. В той час, коли влада, очолювана диктатором Януковичем і його партією регіонів, розганяла студентів та по-звірячому лупила їх гумовими кийками, а згодом і розстрілювала людей на Майдані, наш активний член партії регіонів організовував від Прилуцького району автобуси із людьми у Київ на Антимайдани! Люди їхали туди і за гроші і через залякування - просто зганяли тих, заробітні плати котрих залежали від держиморд!

Як ви гадаєте - наскільки далеким від нашої районної проектно-аналітичної групи і її діяльності був нерядовий член партії регіонів Олег Власенко?

У ході протистояння на Майдані зникла й загинула сила-силенна людей, які названі "Небесною сотнею". Насправді ж їх не одна сотня... Зник з України а згодом був викинутий на смітник історії головний пахан України, який сплив на поверхню аж у підмосковній Барвісі. Регіонали вустами Єфрємова відхрестилися від дій Януковича і його найближчого оточення. Неадекватний Чєчєтов, до речі, вибраний від Чернігівщини, стояв перед телекамерами як "ображений лебідь". Хоча, на останньому з’їзді партії регіонів Тігіпко з трибуни заявив, що саме вони, партія регіонів, створили диктатора Януковича.

Пройшло зовсім небагато часу, менше місяця, і що ж ми бачимо? Партія регіонів хутенько отямилася, такий собі політичний вітряк Чєчєтов знову вимахує рукою зі свого місця у Верховній Раді. Вже партія регіонів преться сепаратистом Добкіним у президенти. На місцевому прилуцькому рівні Власенко вже хоче у мери...

Люди добрі! Чи ми вже все забули??? Чи дамо ми знову партії регіонів залізти всім на голову, чи дамо знову обдурити себе?!

Іван Прилуцький  2.04.2014

 

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: +2 Голосов: 2 2401 перегляд
Микола # 4 квітня 2014 в 04:14 +1
О.Турчинов звільнив трьох голів РДА у Чернігівській області "...Звільнити Власенка Олега Дмитровича з посади голови Прилуцької районної державної адміністрації Чернігівської області. Розпорядження № 436/2014-рп;" http://www.unn.com.ua/uk/news/1326414-o-turchinov-zvilniv-trokh-goliv-rda-u-chernigivskiy-oblasti
край # 6 квітня 2014 в 00:31 -1
олег тамадасенко на зборах по селах розказув що на майдані одні бомжі примушував підлеглих іздити на антимайдани.Ірка павлютіна з лількою нікітченко весело нарізали бутерброди під час цих поїздок.Ірка павлютіна і зараз розказує що що скоро вони прйдуть з ТАМАДАСЕНКОМ в мерію і повиганяють всіх бандерівців.Кум Тамадасенка Дубовик Сан-Санич який агітував за рига Міроху тепер посилено "допомагає" новій владі.у людей ні прапора ні БАТЬКІВЩИНИ.
юля # 12 квітня 2014 в 07:41 0
с2 апреля бютовец районного масштаба
Кац # 13 квітня 2014 в 18:23 0
Ми знаємо, що лайно ніколи не тоне - завжди на поверхні. Дуже швидко перефарбувався... чи - перефарбували! А він і не проти!!! І що цікаво - буде направляти автобуси із "бютівцями" куди скажуть із таким же завзяттям, як і ті, що направляв на Антимайдан! І таких політичних флюгерів у нас в Україні, нажаль, вистачає скрізь!
Патріот # 29 квітня 2014 в 06:23 0
На прикладі Власенка стає зрозумілим зрощення "Батьківщини" та "Регіоналів". Якщо сюди додати те, що на своїх місцях залишаються керівники МВС та прокуратури, можна робити висновок, що "Регіони" на президентських виборах будуть підтримувати Тимошенко. А ми дивуємось із того, що в Варвинській районній раді БЮТівці та регіонали наче родичі... Ну все разом голосується. Те зміїне кубло (раду) майданом треба розганяти.