Хто з прилучан вже ходив на вибори й від яких партій?

23 жовтня 2015 - Знавець
article143.jpg

Час від часу, як ми знаємо, у нас в Україні зненацька трапляються вибори. При чому так зненацька, як, наприклад, настання зими. Тобто, всі знають, що це все одно буде, але,.. ну, такий у нас національний спорт — заявляти, що ми не знали, що вибори все одно будуть. І особливо смішно чути заяви, що «я не піду на вибори», такий собі натяк — я найрозумніший, тому розумію всю комедійність подібної вистави.

Та деяка доля правди у такому ставленні до виборів все ж є. Особливо, якщо подивитись на тих, хто йде кандидатами. У нашому місті це здебільшого одні й ті самі люди. Як то кажуть «на манєже всьо тє же»! Єдине, що відрізніється у цьому списку, так це назви партій, від яких ці «тє же» бажають потрапити до влади. Такі собі політичні стрибунці готові в будь-який момент "представляти інтереси" будь-якої партії.

Не стали винятком і вибори-2015. Знову одні й ті самі прізвища у списках кандидатів, знову нові назви партій. І що цікаво — левова більшість кандидатів представляють не ті партії, від яких йшли у 2010 році. У відкритому доступі знайшлися прізвища, представлені у таблиці.

Прилуки вибори 2015

Погано, що на сайті ЦВК не збереглося списку кандидатів, які йшли на виборах-2010. Там є тільки список вже вибраних. Саме вони й склали основну частину таблиці. Зверніть увагу: не зрадили своїй партії ЛИШЕ ДВА КАНДИДАТИ — Барнаш та Чернов. Були у ВО «Свобода» і знову ж представляють цю політсилу! ВСЬОГО ДВА КАНДИДАТИ!!!

Всі інші поміняли свою «політичну орієнтацію», іноді — кардинально протилежно! Деякі залишились при своїй думці, але сама партія, мабуть, посоромившись своєї історії змінила назву, наприклад, була Соціалістична партія, стала партія «Соціалісти», або ж — була партія регіонів, стала «Опозиційний блок», або ж... Взагалі партія регіонів наплодила цілу низку різношерстних партій із різними назвами, але з однаковим змістом, всіх не перелічити.

Таблиця дуже обмежена у зв’язку з зазначеними обставинами. Цікаво було б порівняти всіх кандидатів-2010 із усіма кандидатами-2015. Та, навіть враховуючи вищенаведену таблицю, можна зрозуміти, що переважна кількість кандидатів-2015 намагається потрапити до прилуцького «білого дому» незважаючи ні на що! Особливо — на партії, адже вони лише красиві «фантікі» для одного сенсу — влади.

Також, дивлячись на таблицю кандидатів на сайті ЦВК, хочеться запитати у наших кандидатів-2015: ТАК КОЛИ ВИ БУЛИ СОБОЮ — у 2010 чи 2015? ЯК ВАМ ВІРИТИ ПІСЛЯ ЦЬОГО???

Похожие статьи:

ПолітикаРозрахунок за газ, у тому числі, в рублях вигідний українським експортерам

ПолітикаУ кожного свої мультики.

Політика«Позвольте, а за чей счет этот банкет?!»

ЕкономікаКієвстар і всє, всє, всє...

ОсвітаГроші не пахнуть – правда ж, пане Беркут?

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: 0 Голосов: 0 2603 перегляду

Немає коментарів. Ваш буде першим!