Для віце-спікера парламенту у Прилуках заледве знайшли приміщення

25 жовтня 2013 - прилучан
article116.jpg

Руслан Кошулинський  разом з народними депутатами України Андрієм Міщенком та Русланом Марцінківом 26 жовтня приїздять до Прилук, щоб зустрітись з городянами та відвідати відкриття меморіалу «Жертвам комуністичного режиму». Та якщо пам’ятний знак відкриватимуть під відкритим небом, то зустріч, у рамках якої планується і презентація книги історика Віктора Моренця про визвольний рух на Чернігівщині, народні обранці хотіли провести у якомусь приміщенні.

Спочатку їм надали актову залу місцевого агротехнічного коледжу. Аж раптом, його директор навідріз відмовляє в оренді. Наступного дня депутатам дають актову залу міської ради. Щойно організатори зустрічі вдруге переписують оголошення для громадян, як знову зміни. Тепер, нібито, можна буде провести зустріч у актовій залі 6-ї школи.

Наразі невідомо, чи це остаточний варіант. А все тому, що належать усі три народні депутати до опозиційних сил, а саме ВО «Свобода». Місцеві свободівці, які допомагають в організації зустрічі з віце-спікером Русланом Кошулинським та іншими депутатами, впевнені, що все це спланована акція. Зустріч хочуть просто зірвати. Припускають, що не обійшлося без наказів «згори» - чи то владної верхівки, чи партійних опонентів.

pik.cn.ua  25.10.2013

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: +1 Голосов: 1 1369 переглядів

Немає коментарів. Ваш буде першим!