Березенко купив для Дубіля депутатський мандат щоб той не балотувався у 205 окрузі

4 червня 2015 - Знавець
article141.jpg

Голова Чернігівського обласного осередку партії «Батьківщина» Валерій Дубіль, ймовірно невдовзі знову стане народним депутатом, оскільки один з нинішніх нардепів по списку партії відмовився від мандату.

Про майбутні зміни в складі фракції «Батьківщини» повідомив народний депутат України з Чернігівщини Олександр Кодола.

«Завтра зранку Верховна Рада має проголосувати Постанову про дострокове припинення повноважень народного депутата України Шлемка Д.В., який днями написав відповідну заяву.
Дмитро Шлемко був обраний за списком партії "Батьківщина". Сьогодні на засіданні Регламентного Комітету Шлемко заявив, що своїм вчинком надає дорогу молодим.
Таким чином 3й раз народним депутатом стане "молодий" депутат з Чернігова(мова про Валерія Дубіля – ред.)» .

В своїх останніх висловлюваннях Дубіль не відкидав можливості балотуватися на проміжних виборах по 205 округу. В нього хороша впізнаваність в цьому окрузі (де він вже перемагав у 2012 році.) Однак ,тепер він не піде на ці вибори, оскільки зараз в партійному виборчому списку Дубіль перший на заходження в парламент в разі якщо хтось з однопартійців– депутатів позбудеться мандату.

Яким чином мотивували депутат від «Батьківщини» Шлемка Д.В не відомо. Можна припустити, що вирішальним чинником на зміни в складі фракції «Батьківщина» стали вибори у 205 окрузі. Валерій Дубіль без сумніву був тут найрейтинговішим політиком. І тому двом «парашутистам» Сергію Березенку і Геннадію Корбану, що зійшлися в битві за 205 округ, було лячно від такого третього серйозного кандидата.

Про співпрацю Дубіля і Березенка свідчить кілька фактів. Зокрема, «білий» передвиборчий штаб Березенка під виглядом офісу Ради регіонів заїхав в те саме приміщення де розташовувався обласний офіс партії «Батьківщина» по вулиці Магістратській. .

Сьогодні ж з неофіційних джерел стало відомо, про те що протеже Валерія Дубіля в чернігівський політиці спортсмен Андрій Дериземля записував в тому самому приміщенні Ради регіонів звернення в якому фактично заявив про свою підтримку Сергію Березенку і його діяльності.

Таким чином один з основних місцевих політиків Валерій Дубіль, який міг би поборотися за крісло депутата, стає депутатом достроково.

Довідково:

Дмитро Васильович Шлемко (24 січня 1950, село Белелуя, Снятинський район, Івано-Франківська область) — Народний депутат України. Член партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», голова Івано-Франківської обласної організації з 1999 року.


Автор: Павло Пущенко для Чернігівщина: події і коментарі

 

Похожие статьи:

ПолітикаЧернігівська область фактично повністю контролюється нардепом Валерієм Дубілем

ПолітикаВалерій Дубіль впритул наблизився до депутатства у Верховній Раді

КриміналГолова Чернігівської облради скоїв ДТП і відмовлявся пройти алкотест.

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: 0 Голосов: 0 2119 переглядів
прилучан # 20 червня 2015 в 22:25 0

16 червня 2015 року Дубіль склав присягу народного депутата України. Вже втретє став депутатом...

MaxNo # 7 березня 2016 в 23:06 0
І який з цього толк. Може він для Прилук відбудував площу як Ю. Коптєв,чи почистив Удай, чи створив робочі місця. Знову ні,тоді мабуть він думає як створити нові програмні продукти, переплюнувши біла гейса, оп'ять ні,тоді питання чого ми так херово живемо , бо в третє вибираємо "еліту нації". Хоча по правді її ніхто не вибирає. зАТО вона чудово пиляє НАШ БЮТжет основою якого є МИ, малі підприємці м. ПРИЛУКИ