Від стабільності до добробуту?

19 листопада 2012 - прилучан
article74.jpg

Саме таке гасло було у партії регіонів на виборах, що минули. Саме про стабільність, та навіть впевнений розвиток економіки у 2012 році нам як мантру кожного разу розповідає прем’єр-міністр М. Азаров, діючий голова партії регіонів. Та насправді результати господарювання партії регіонів далекі від стабільних.

А насправді маємо досить невтішні результати керування "команди проффесіоналів". На рахунку держказначейства на початок листопада наша влада має трохи більше 1 млрд гривень. Цього вже не вистачає навіть на вчасну виплату заробітних плат працівникам державних установ.

Всі в Україні вже звикли до постійного скиглення партії регіонів про поганий стан економіки, яку вони отримали від "папєрєдніків". Але, якщо звернутись до реальних цифр то, для порівнняння, станом на відповідний місяць 2008 передкризового року на рахунках держказначейства було більше 2 млрд гривень, а на такий же місяць кризового 2009 року було вже більше 20 млрд гривень. То, як бачимо, тоді, у розпал кризи, коли при владі були "погані помаранчеві" хлопці, стан справ із грошами у держказначействі був на порядок кращий від сучасного "стабільного"!

Як зазначив у своєму інтерв’ю екс-міністр фінансів України І. Уманський, за такого розвитку подій на кінець року Україна буде мати дефіцит грошей у держказначействі у розмірі 35 млрд гривень. Він сказав, що таке стало можливе завдяки тому, що був прийнятий дуже оптимістичний бюджет на 2012 рік, який направді неможливо виконати, і тому реальні надходження у бюджет на кінець року становлять менше третини від очікуваного.


За матеріалами програми «Час. Підсумки тижня»,
5 канал, від 18 листопада 2012 року

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: 0 Голосов: 0 1748 переглядів
прилучан # 18 листопада 2012 в 18:48 0

А наш міський голова Беркут, якщо заходить мова про виплату заробітних плат працівникам державних установ, завжди розповідає про те, що ось як тільки він поїде десь там у великі начальники, то відразу ж за першим запитом отримає із казначейства гроші на оті заробітні плати і ніяких затримок у Прилуках не буде!

Гость # 18 листопада 2012 в 19:48 0
Вот подтверждение: Баланс тижня: вибори відбулися - курс і ціни лихоманить, макропоказники падають. http://economics.unian.net/ukr/detail/147243
Гость # 23 листопада 2012 в 08:20 0
Про те, що інформація, подана 5 каналом, справедлива, надходить все більше й більше повідомлень. Ось повідомлення сьогоднішні: «Бюджетні гроші пропали в "казначейському трикутнику"», http://economics.unian.net/ukr/detail/147969