На Чернігівщині в основному командують жінки

17 грудня 2016 - прилучан
article159.jpg

На кінець 2015 року в області працювали 3,1 тис. осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування». З них 1,6 тисячі займали керівні посади.

Про це повідомляє Головне управління статистики в області.

Однією з особливостей функціонування органів місцевого самоврядування в області є переважаюча зайнятість у їхній діяльності жінок – три чверті всіх працюючих (2,3 тис.). Серед керівників було 67% жінок і 33% чоловіків, серед спеціалістів – 86% та 14% відповідно. 

Для посадових осіб місцевого самоврядування характерний досить стабільний кадровий склад: за стажем служби найчисельнішими є вікові групи від 10 до 15 років (26%) та від 5 до 10 років (24%).
 
Повну вищу освіту мали дві третини посадових осіб, кожен третій – неповну або базову вищу.
 
 
Від редакції. Останнім часом часто можна почути заяви, що, мовляв, у нашій державі такий розгардіяш тому, що нею правлять чоловіки. Ну а з точки зору середньостатистичної жінки чоловіки ні на що не здатні. :-) Отже, як вважають жінки, варто тільки передати правління жінкам, як відразу все в Україні стане виключно правильно і раціонально.
 
Та, як бачимо, насправді стан справ виявився зовсім іншим із точністю до навпаки! Але від того, що у області керують жінки, вона не стала більш організованою.
 
Отже, не важливо хто керує, чоловік чи жінка; якщо керівник приходить на посаду як на місце збору податей для себе, коханого, то толку від нього не буде ніякого. Тому, будьмо уважними!
 
 

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: 0 Голосов: 0 6314 переглядів

Немає коментарів. Ваш буде першим!