У кожного свої мультики.

9 лютого 2012 - Серафим Наждак
article6.jpg

У кабельній телевізійній мережі ТІМ, а згодом у Інтернеті з’явилися досить цікаві як для Прилук мультфільми – „Запитай по блату. Інтерв’ю з мером міста Провулки” та „Поздоровлення з Новим роком жителям міста Провулки”. Навіть самий останній школяр зрозумів, що це такий собі телефельєтон на передачу „Запитай у влади” місцевого телеканалу Прилуки ТБ, а ще більше – спроба донести до прилучан хоч частину правдивих фактів, які подані у мультфільмах як „обмовки” Юлія Цезаровича. 

Якщо дивитися ці мультфільми не просто зі сміхом, а уважно слухати, що там кажуть герої, то можна дізнатися багато цікавих фактів із життя Прилук та його мера. Фельєтони пишуться за правдивими фактами, не відступили від цього й автори мультфільмів. Там викладені цілком правдиві моменти діяльності прилуцького міського голови. 

Та ось за фактом виходу мультфільмів було запитання до мера Прилук, що він думає з приводу, на що наш Юлій Цезарович відповів, що він мультиків не дивиться. А дарма! Бо тоді б він побачив, що всі його таємні бліцкриги щодо „распіла” місцевого бюджету, всі його „знахідки” стосовно методів запустити волохату лапу у державні кошти відомі! А після виходу мультфільмів – відомі всім, хто їх подивився! 

Також у Інтернеті з’явилося багато посилань та обговорень мультиплікаційних сюжетів з Прилук. І у цих обговореннях виявилася одна цікава деталь – всі до одного „критики” робили акцент тільки на одному, при цьому не дуже значному, факті корупційних діянь мера – факті „договірних” відносин мера із Київстаром. Вся увага зверталась на те, що ось ТІМ зробив мультики, бо йому дуже заважає Інтернет від конкурента, який тільки-но з’явився у Прилуках. І цілковите співпадіння згадки тільки про цей єдиний факт у всіх статтях, а також замовчування всього іншого наштовхує на думку, що все дуже добре зрежисовано із єдиного центру - замовні статті у Інтернеті мають ціллю відволікти увагу глядачів з Прилук від нашого міського голови. Натомість Беркут, наш добре навчений бюрократ, з показною ввічливістю „не помічає” мультфільмів взагалі. Та це й не дивно. Він добре розуміє, що будь яка його увага до тих мультиків означала б тільки те, що диму без вогню не буває і Юрій Володимирович насправді добре зрозумів, про що йдеться. Тому він мовчить. 

А ось автори вже готують подальші серії мультфільмів із життя влади міста Провулки. Фактів корупції у владній верхівці нашого міста достатньо не на один десяток випусків.

Похожие статьи:

ОсвітаГроші не пахнуть – правда ж, пане Беркут?

ЕкономікаКієвстар і всє, всє, всє...

ОсвітаТАНЯ – «ЗОЛОТАЯ РУЧКА». Фейлетон

ПолітикаРозрахунок за газ, у тому числі, в рублях вигідний українським експортерам

Політика«Позвольте, а за чей счет этот банкет?!»

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: 0 Голосов: 0 3788 переглядів
Глядач # 9 лютого 2012 в 18:58 0
"автори вже готують подальші серії мультфільмів" шось дуже довго готують (((((
прилучан # 9 лютого 2012 в 21:51 0
Не все робиться дуже швидко! Треба ж дати темі "настоятися", набрати фактажу, смачно його подати...
DVB # 19 лютого 2012 в 13:06 0
На сколько я в курсе вторая серия выйдет уже на следующей неделе.
Ожидаем с нетерпением!
Микола # 28 лютого 2012 в 17:04 0
Дак коли вже буде наступна серія? :)
Знавець # 29 лютого 2012 в 05:26 0
Анонс наступної серії першого сезону по ТІМ-ТБ вчора вже крутили. scratch
DVB # 2 березня 2012 в 00:23 0
Уже в эфире и на youtube  есть  dance