Кієвстар і всє, всє, всє...

8 лютого 2012 - прилучан
article5.jpg

З осені минулого року у Прилуках почав свою роботу інтернет сервіс провайдер "Київстар". Багато хто з прилучан був дуже радий такому факту, бо це, на їхню думку, означало, що у місті нарешті з’явився дійсно вагомий конкурент місцевому провайдеру - ТІМу. Та не все так сталося, як гадалося.

Наш прилуцький міський голова Ю. Беркут виявив несподівану „прихильність” до Київстару, дозволивши йому безперешкодно працювати на дахах, горищах та під’їздах міста Прилуки за досить мізерну (офіційно) суму – 9600 грн на місяць. Скільки ж коштувала Київстару ця „прихильність” мера насправді, залишається тільки здогадуватись. Але, враховуючи широке світосприйняття товариша Беркута, немало, за деякою інформацією — 30 000 американських грошей!

Спочатку робітники новозпеченого провайдера розгорнули бурхливу діяльність, вони працювали не покладаючи рук із раннього ранку до пізнього вечора. Паралельно розгорнули рекламну кампанію, суть якої зводилась до того, що вони найкращі і що ТІМу настає кінець. На що директор ІСП „ТІМ” Дмитро Барнаш, відповідаючи на численні запити прилучан, розважливо відповідав — поживемо, побачимо чого вартий конкурент!

Ось пройшов певний час, можна підбити деякі підсумки старту діяльності Інтернет сервіс провайдера від Київстару. З самого початку їх роботи у місті виявилось, що вони проводять свої лінії тільки у багатоповерхівках. Приватному сектору, таким чином, щось очікувати в цьому разі не доводиться. А ТІМ працює і по приватних господарствах. Потім з’ясувалась ще одна неприємна для ТІМу обставина — представники Київстару (яких неодноразово хапали за руку мешканці) вимикали у під’їздах живлення обладнання ТІМу і відразу ж телефонували людям, у яких було вимкнуто Інтернет, запитуючи - чи працює у них всесвітня мережа? На відповідь, що не працює казали, що це у вас Інтернет від ТІМу, а він вже тихенько припиняє роботу, не сьогодні-завтра, мовляв, закриється і от ми пропонуємо вам Інтернет від Київстару. Також були зафіксовані неодноразові факти, коли були порізані оптичні лінії ТІМу, пошкоджене розгалужувальне оптичне обладнання. Навіть був взагалі кричущий випадок, коли із опори, з висоти у декілька метрів рано вранці було зрізано оптичну муфту — досить коштовне спеціалізоване обладнання, яке абсолютно ніде, окрім потужних магістральних оптичних мереж, не застосовується! Кому ж воно так знадобилося у Прилуках?

Далі почалися будні. Новий провайдер почав трохи набирати користувачів, відповідно стала падати заявлена швидкість і якість передачі інформації, з часом ламатися обладнання. Але все одно прилучани отримують дзвінки, де їм настирливо пропонують підключитися до Київстару як до найкращого з найкращих. І цей факт дзвінків останнім часом просто обурює прилучан! Мало того, що від імені Київстару їм телефонують по 5 разів на тиждень (цікаво — де ж вони взяли телефонну базу) із пропозицією підключити Інтернет майже безкоштовно, так ще й роблять це почасти навіть після 21.00. Нещодавно я зайшов у абонентський відділ ТІМу для оплати послуг і став свідком розмови, коли молодий чоловік намагався з’ясувати, де ж находиться офіс Інтернет сервіс провайдера Київстар у Прилуках. Він розповів, що його вже так „дістали” дзвінки київстарівців пізнього вечора, останній раз майже о 22.00, що він хоче знайти їхній офіс у Прилуках для подання скарги їм і подання на них у суд. Натомість з’ясувалося, що ніхто із звичайних мешканців Прилук навіть не уявляє, куди звертатися зі скаргами на роботу нового провайдера! Тому цей чоловік гадав, що вже ж на ТІМі знають, де знаходяться їх конкуренти... Але там теж не уявляють, де штаб-квартира прилуцького представника Київстару і взагалі - хто працює у Прилуках на Київстар.

А якщо у вас погано працює мережа? А ще ж не було літа із грозами, коли від ударів блискавок інколи вигорає обладнання! Ще ж тільки-но почали роботу, а вже безліч нарікань і на швидкість, і на якість. Та й роботи, за великим рахунком, ще не було бо Київстар працює у Прилуках менше року, в той час як ТІМ — більше 13 років!

Але що найбільше дивує — чому Київстар у Прилуках так законспірований?! Адже ТІМ, наприклад, не ховається, все місто знає, куди й коли звертатися до ТІМу.

І ще питання, тепер вже до мера Прилук -  Ю. Беркута. Чим думав наш мер, коли за мізерну (офіційно) суму надав преференцію Київстару і подарував прилучанам такого проблемного провайдера? І чим же таким „привабив” товариша Юрія Володимировича Київстар? 

Похожие статьи:

ОсвітаТАНЯ – «ЗОЛОТАЯ РУЧКА». Фейлетон

ОсвітаГроші не пахнуть – правда ж, пане Беркут?

ПолітикаРозрахунок за газ, у тому числі, в рублях вигідний українським експортерам

ПолітикаУ кожного свої мультики.

Політика«Позвольте, а за чей счет этот банкет?!»

Тепер ти знаєш!

Рейтинг: +2 Голосов: 6 6353 перегляду
Сергій # 9 лютого 2012 в 05:23 0
Новий, чи як тут написано - новозпечений - провайдер додав не тільки конкурентну боротьбу, а й кримінальну! За останніх два дні просто тупо вкрадено 7 блоків живлення обладнання ТІМу у під’їздах! Причому полювання ведеться виключно на обладнання ТІМу! З електричних шкафів у під’їздах викрадають тільки його! Ну, а потім по накатаній схемі, яка тут описана - дзвінок, пропонування послуг Київстару...
Виктор # 11 лютого 2012 в 15:18 -1
Некоторым "провайдерам" нужно нормально оборудование ставить,чтобы оно под ногами не валялось и кто угодно не имел к нему доступ,и в том ,что ТИМ не работает не нужно искать виновного,нужно работать над качеством!!!
OLEX # 11 лютого 2012 в 15:57 +2
По вашій логіці якщо двері в під'їзд не на замку, то київстаровці спокійно їх можуть зняти, або порубати топором? Ну шоб ЖЕК чи жильці працювали над якістю і не шукали винуватих... )))
Виктор # 13 лютого 2012 в 01:05 -1
Читайте внимательно: ТИМ не работает не нужно искать виновного,нужно работать над качеством!!!ЖЭК-?,Жильци-?
Саша # 9 лютого 2012 в 07:09 +3

Ну так и чему удивляться?! Это ж - Киэвстар!!! К вам они только добрались, а вот у людей уже давно такое! Даже уже найдено противоядие, можно прочитать здесь: http://local.com.ua/forum/topic/27683-вандалізм-триває-київстар/ Можно после прочитаного сделать выводы, что про всё такое Киевстар прекрасно знает!

Виктор # 11 лютого 2012 в 01:07 -2
Отдел обслуживания Киевстар находится по адресу Киевская 174 (возле пиццерии Каштан)в центре города.И вы хотите сказать что это конспирация?А некоторым "провайдерам" нужно нормально оборудование ставить,чтобы оно под ногами не валялось и кто угодно не имел к нему доступа,а то как в выражении про невестку:Кто поломал Киевстар,так нету его,так он свич его висит.
Марина # 11 лютого 2012 в 08:37 +1
Хочу додати декілька слів і про Тім. Уже півтора роки чекаю на його проведення у приватному секторі. Годують обіцянками з місяця в місяць, і це, не дивлячись на те, що провести його мені обійдеться у "копієчку". Все ж погодилася на їхню суму, а дочекатися не можу. Думала, що з появою конкуренції вони хапатимуться за кожного абонента, але бачу чекати мені і моїм сусідам доведеться ще довго.
OLEX # 13 лютого 2012 в 17:07 -1
Марина, я вам пораджу частіше про себе нагадувати. Від того, що з'явилася "тіпа" конкуренція, роботи по підключенню у ТІМа не зменшилося, тому, реально, про вас могли трохі і підзабути.
Саша # 11 лютого 2012 в 11:03 +1
Я как-то туда, в "отдел техобслуживания" приходил. Там обслуживают только мобильную связь, и про линии имеют минимальное понятие. Сидят такие две курицы, на любой вопрос у них ответ - мы не в курсе, это вам надо к нашим техникам обращаться. А где техники? Мы не курсе, мы ими не командуем.
ТІМ-юзер # 11 лютого 2012 в 11:29 0
Виктор, "И вы хотите сказать что это конспирация?". А як іначє? Де написано де вас шукать? На всьому вашому спамі шо обпаскудили все місто, написаний київський теліфон, і мобільний отієї паскуди шо на моєму домі ТІМ-овські провода порізали. Скати!
Виктор # 11 лютого 2012 в 15:13 0
Сообщите пожалуйста номер этого "Джека Потрошителя" ТИМовских кабелей.Просто "Бетмен",один против всех,и наверное полу-"Невидимка"(видят только избранные),все остальные со слов верят и обсуждают!!!
OLEX # 11 лютого 2012 в 16:01 0
Чого строїть з себе безневинних? Працював собі ТІМ десяток років спокійно, і зненацька ні з того ні з сього починаються проблеми. І те шо в місті в цей час починають працювати агенти київстара це просто співпадіння. А потім читаємо - http://local.com.ua/forum/topic/27683-вандалізм-триває-київстар/, виявляється таке трапляється всюди куди приходить київстар. scratch
Виктор # 13 лютого 2012 в 01:03 0
Работал!!!Так все время и работал,просто раньше на эти проблемы никто внимания не обращал,все думали что так должно быть,сравнивать было не с кем!
OLEX # 13 лютого 2012 в 02:12 0

Під "проблемами" я мав на увазі порізані кабеля і зіпсоване, вкрадене або просто вимкнене обладнання ТІМу.

Виктор # 13 лютого 2012 в 14:03 0
А по каким адресам?Пусть напишут заявление в милицию,пусть те ищут вандалов!!!
OLEX # 13 лютого 2012 в 16:12 0
Звичайно, заяви написані, міліція "шукає". hoho Але, як показує практика, самосуд набагато дійсніший.
Виктор # 14 лютого 2012 в 01:06 0
Много уже практики было?Часто ТИМовские кабеля режут?Оказывается резали все время но теперь есть на кого спихнуть!!!
Знавець # 14 лютого 2012 в 07:07 0

Практика не Тім-овська, описана тут http://local.com.ua/forum/topic/27683-вандалізм-триває-київстар/

У ТІМ-а ніхто ніколи не чіпав кабеля і обладнання, поки не прийшов київстар.

Єгор Квітневий # 21 лютого 2012 в 07:01 0
Так, ТІМ-овськи кабелі не завжди розташовані безпечно і зручно, але раніше не було жодного випадку навмисного обрізання і порчі мереж. Після появи на моєму даху по Вокзальній так званих, "фахивців" з Київстар мої інтернет кабелі були відірвані від кріплення і за два дні провисли майже на 2,5 м. Потім почались телефонні дзвінки з нав"язливою пропозицією під"єднатись до інтернет через Київстар. Поєднавши час і дату перебування на даху зондеркоманди з Київстар, обірвані провода і оперативність пропозиції "найкращого провайдера в Світі" зробив висновок і нетерпляче очикую появи в своєму будинку Київстарівських вандалів. В мене до них багато незручних запитань і фізичних зауважень.
fan # 11 лютого 2012 в 14:22 0
ТИМ-Юзер. На вашем доме... УВАЖАЕМЫЙ, давайте конкретно адрес дома, время, номера и имена тех, кто порезал, ЯКОБЫ, ваши кабеля... А то со стороны это все выглядит более как детский лепет
Виктор # 11 лютого 2012 в 14:48 0
Пожалуйста вот мои контакты:MasykViktor #20 января 2012 в 14:010 Привет! Сейчас по нашему городу проходит акционное, бесплатное подключение к Домашнему интернету от Киевстар. Я лично занимаюсь непосредственнім оформлением заявок на подключение. Предложение таково: 4 безлимитных тарифа (нет никакого скрытого трафика+ симметричный канал): 55 грн. - 2 мбит\с; 70 грн. - 10 мбит\с; 90 грн. - 30 мбит\с; 140 грн. - 80 мбит\с; (скорость можно удваивать с бонусов) ДЕНЬГИ, КОТОРЫЕ ОПЛАЧИВАЕТЕ ЗА ИНТЕРНЕТ (В ЗАВИСИМОСТИ ОТ ВЫБРАНОГО ТАРИФА) ЕЖЕМЕСЯЧНО, В ПОЛНОМ ОБЬЕМЕ, ВОЗВРАЩАЮТЬСЯ НА СЧЕТ МОБИЛЬНОГО ТЕЛЕФОНА!!! +бесплатное подключение +нет никаких контрактов, которые бы обязывали пользоваться интернетом определенное количество времени; + WIFI Роутэр за 1 гривну Если заинтересовало или же есть какие-то дополнительные вопроссы, обращайтесь по номерам 0933533060;0990495189;0966077494 Спасибо!
Виктор # 11 лютого 2012 в 15:01 0
Саша #Сьогодні в 20:030 Я как-то туда, в "отдел техобслуживания" приходил. Когда приходили?Кто вам отвечал,что конкретно?Сообщите пожалуйста полную информацию!Приносим свои извинения,обо всех интересующих вопросах и проблемах информируйте меня на прямую по выше указанных контактах.Спасибо!
Ігор # 12 лютого 2012 в 15:43 0
[цитата]Пожалуйста вот мои контакты:MasykViktor[/кінець цитати] Ідріть-колотіть! Масік! І це офіційний представник трансгалактичної корпорації Куівстар? Масік, блін... Не позорь себе і свого зряплатодателя. ЗІ: Зайди в школу. Хай тобі там про коми розкажуть, непосредственний оформітель заявок. Чмоки, Масік :-)
Виктор # 13 лютого 2012 в 00:59 0
Ты я вижу за право писание,или "понтанутся"решил?Главное суть,контакты есть,обращайтесь пожалуйста!
Ігор # 13 лютого 2012 в 01:46 0
Ага. і за "право писание" тоже. :-D Но ссуть не в том. Ти еслі представляєш компанію так представся нормально. А то есть 3 номера мобільного телефона і погремуха Масік. І непонятно хто ти і шо ти, і на якій підставі дієш від імені компанії, і де тебе шукать шоб морду набить еслі твій інтернет робить не буде. Бо сьогодні Масік, а завтра буде якийсь Барсік з другими номерами. Я перед підключенням хочу прийти в офіс компанії подивиться чим вона дише. І якшо вона состоїть із одного Масіка ака непосредственний оформітель заявок, то втопку такого провайдера. От скажи, Масік, чим ти мені поможеш коли у мене сторінки не відкриватимуться або спідтест мені не ту швидкість покаже? Чи трубку не будеш брать? Чи таки є штат спеціалістів з обслуговування клієнтів? Так де знаходиться ця засекречена база? Чи вони як Вольтрон собіраються по команді Масіка із студентів бурси? А еслі Масік заболіє або в запої буде?
rayn # 13 лютого 2012 в 02:08 0

Игорь, колхозник, научись сам нормально писать или же по русски, либо же по украински!
А то [censored] уже своим суржиком вонючим!

rayn # 13 лютого 2012 в 02:09 -1

ТИМ -ТЫ САМЫЙ [censored] ИЗ [censored] ПРОВАЙДЕРОВ МОЕГО ГОРОДА!

Виктор # 13 лютого 2012 в 14:18 0
Отдел обслуживания Киевстар находится по адресу Киевская 172 (возле пиццерии Каштан)в центре города,здесь не ни ко-кого секрета!Плюс круглосуточная служба технической поддержки,которая устранит любые неполадки в кратчайшие сроки!По поводу бить морду,проблем с интернетом не будет,так-что не придется,а если очень хочется встретится можем созвонится.И на будущее:MasykViktor-это Масюк Виктор,а не Масик!
rayn # 13 лютого 2012 в 02:17 0

Пользуюсь 4 месяца, буду анулировать договор, каждые две недели переставляю винду. Стоит нод 32 обновленный. Короче все дела. Тока пихаешь ихний кабель в комп - моментально ловишь трояна. Нод бедный отбивается как может. Вирусы из сетки атакуют со страшной силой. После трех дней такой работы. Винда либо падает, либо становится невозможным пользование инетом. Служба поддержки - [censored] - руки у них из жопы! Вместо того что б блокировать адреса с которых трояны и всякое дерьмо лезет, говорят вызывайте мастера. Себе пускай мастера вызовут! [censored] аморальные! Ихние админы работать ваще не хотят. Провайдер [censored]. Обслуживание ноль.

OLEX # 13 лютого 2012 в 02:22 0

У мене дома вінда стоїть 2 роки, на роботі вже майже 4. І там і там ТІМ-овський інет. smoke

Виктор # 13 лютого 2012 в 14:45 0
На выходных как?Скорость не виснет?
OLEX # 13 лютого 2012 в 14:54 0
Ні, швидкість не висне. Все стабільно. І до чого швидкість ТІМу до київстаровських троянів?
Виктор # 13 лютого 2012 в 15:11 0
Что много уже их поймали?
OLEX # 13 лютого 2012 в 16:13 0
ані одного, слава алаху з київстаром не зв'язувався  smoke
Знавець # 13 лютого 2012 в 02:36 0
Пости rayn-а написані з-під ай-пі адреси провайдера Київстар. Бідна людина не знає, навіть, до кого вона підключена. А Київстар, виявляється — травить своїх користувачів троянами )))
rayn # 13 лютого 2012 в 15:12 0
я тебя отравлю. знаю к кому подключен.
и побольше тебя разбираюсь.
ты проводной от беспроводного роутера отличить не сможешь, а уже рот открываешь)
Знавець # 13 лютого 2012 в 16:47 0
19-тирічний неуч і ідіот, шо тут ще можна сказати )))) Коли я юзав інет, ти ще пішки під столом ходив і не знав, що це таке в горшок пісять ))) )
Виктор # 13 лютого 2012 в 15:18 0
Знавець #Вчора в 11:36
Пости rayn-а написані з-під ай-пі адреси провайдера Київстар.
Видно уже человек перешел на Киевстар надоело  ловишь троянов!
Знавець # 13 лютого 2012 в 16:16 0
Людина не вказувала, з-під якого провайдера ловила троянів, а писала з-під київстара, то ж висновок сам собою напрошується — троянів розсилає киїівстар.
Igor # 13 лютого 2012 в 02:47 0

rayn, Я не представник мегакомпанії, а такий же колхознік як і ти і буду писать так як захочу. Ти ІРЛ тоже чистою російською чи українською балакаєш? Дак отож. Кстаті, в псячій мові в одному реченні іспользувать "либо" і "или" не принято. Прівет агроному. А то [censored] уже своим суржиком вонючим! Ти живеш в державі в якій нема ні своєї мови ні культури ні народу. Так шо або привикай, або чемодан, вокзал, Москва. І президента свого заберіть.

":MasykViktor-это Масюк Виктор,а не Масик!"

Так з цього і треба було начинать. Біда в тому шо у девок на Київській 174 прошивка ісключітельно під телефонію, а інтернет клієнту вони не поможуть.

Виктор # 13 лютого 2012 в 14:43 0
Igor Біда в тому шо у девок на Київській 174 прошивка ісключітельно під телефонію, а інтернет клієнту вони не поможуть.Чем смогут помогут,не все так и плохо,тем более у абонентов которые подключались есть номера менеджеров у которых они оставляли заявки,а они я думаю в этом компетентны!  
Igor Ти ІРЛ -?Расшифруй пожалуйста
OLEX # 13 лютого 2012 в 15:01 0
Розшифровує чайник. Не "менеджер" мегаінеткомпанії:

IRL (иногда используется транслитерация ИРЛ либо смешанное написание в RL) — аббревиатура от англ. «in real life», «в реальной жизни». К реальной жизни относится всё, что происходит с физическим телом субъекта.

От вам і вся компетенція фізичного тіла суб'єкта )))))
Виктор # 13 лютого 2012 в 15:08 0
Спасибо!
Виктор # 13 лютого 2012 в 15:41 0
ЧТО-БЫ НЕКОТОРЫЕ ЧАЙНИКИ ДЕЛАЛИ БЕЗ ИНТЕРНЕТА!!!
IRL — Lurkmore
lurkmore.to/IRL6 дек 2011 – IRL (иногда используется транслитерация ИРЛ либо смешанное написание в RL) — аббревиатура от англ. «in real life», «в реальной жизни». К реальной жизни относится всё, что происходит с физическим телом субъекта

ИРЛ — избегающее расстройство личности. Вот такая вот игра слов — всякие битарды да хикки страдают ИРЛ.
В сообществе «Фофудья» сабж — аббревиатура от «исконно русские люди».
IRL — Isamaa ja Res Publica Liit. Союз Отечества и Рес Публики — фошыстская правая партия в Эстонии, возглавляемая идейным русофобом Мартом Лааром.
IRL — трехбуквенная кодировка Ирландии.
IRL — серия MOSFET транзисторов, отпираемых логической «единицей» (напряжением +5 Вольт). Производятся пиндосской шарашкой International Rectifier.
Если в тексте с аббревиатурой IRL попадаются такие имена, как Даника Патрик, Скотт Диксон и Марко Андретти, то в этом случае она обозначает американский автогоночный чемпионат Indy Racing League (Indycar).
IRL — information retrieval language — информационно-поисковый язык.
РЛ — разрядная лампа, особенно ртутная.
ИРЛ — история русской литературы.
РЛ — рейд-лидер (raid leader — лидер быдлогопников) — главный кун в некоторой группе в MMORPG-играх.
OLEX # 13 лютого 2012 в 16:11 0
Чайники то таке, а от мега спєци, яких обламали чайники, починають видєлуваться і молоть шо попало  laugh
Виктор # 14 лютого 2012 в 01:12 0
Что я?????????Камень в мой огород?Не знаю слышали вы такую истину как:век живи век учись!!!
Чайники то таке, а от мега спєци, яких обламали чайники, починають видєлуваться і молоть шо попало  
С того-же сайта информация от куда и ваши объяснения!!!
rayn # 13 лютого 2012 в 15:13 0
колхозник твой дед!
OLEX # 13 лютого 2012 в 16:18 0
Дак ти, виявляється, БАБА ВАНГА!  laugh
o - ndr # 13 лютого 2012 в 05:08 0
У братів наших менших із півночі є така приказка: волков бояться - в лес не ходить! Стосовно троянів - не від Інтернету залежить їх кількість на компі! У мене ось 15 квітня буде 5 років вінді, це на робочому місці, юзається добряче, інтернет не вимикається, від ТІМу природньо... і нічого! Трояни були і всяка більш сильна нечисть, і вінда працює як треба. Просто треба мати правильні руки і до них - правильну голову. От у Вас, шановний rayn, з усього видно - віруси на компі. Ви зносите ні в чому не повинну вінду, перевстановлюєте її, як тільки вмикаєте інтернет, вірус, який зачаївся не на диску С, активізується, бо він так зроблений - і ось вам вірус від ТІМа! :) Невже ж не зрозуміло! А завдяки таким, як Ви, той вірус із Вашого ж компа відразу виходить у сітку - все, маємо ТІМ-овську сітку із вірусом! І скільки б не старалися вичистити все адміни... вони ж не можуть вгадати, коли Ви ще раз отакі "очистки" проведете! :)
Техспєц ТІМу # 13 лютого 2012 в 05:36 0
Були вже непоодинокі випадки, коли до нас у службу техпідтримки дзвонили люди, які мають Інтернет від Київстару, і задавали питання стосовно проблем із Інтернетом. Наші саппорти, коли з’ясовували, що це клієнти Київстару, відповідали, щоб вони дзвонили до служби підтримки саме Київстару. І на це чули щире здивування - так це ж Ви у місті надаєте техпідтримку Інтернету, чому ж не допомагаєте клієнтам Київстару?! І де ж шукать той Київстар?
Виктор # 13 лютого 2012 в 14:34 0
Не понимаю людей,которые не могут найти куда обращаться,ведь всем абонентам выдаются документы с контактами представителей компании и телефонами службы тех поддержки!!!Можно-же посмотреть и позвонить,тогда их проблему решат в кратчайшие сроки!!!Техспєц ТІМу І де ж шукать той Київстар? В договоре подключения!
Ще один техспєц ТІМу # 13 лютого 2012 в 09:00 0
А чи знаєте ви, шановні обпльовувачі ТІМу і вихвалятори Київстару, що послуги Інтернету для споживача за адресою Київська, 174 (магазин біля ресторану Удав) надає ІСП «ТІМ»? :) :) :) Ще у кого питання які є?
Виктор # 13 лютого 2012 в 14:21 0
Отдел обслуживания Киевстар находится по адресу Киевская 172 (возле пиццерии Каштан)в центре города.
Виктор # 13 лютого 2012 в 14:54 0
Ще один техспєц ТІМу # шановні обпльовувачі ТІМу і вихвалятори Київстару.Просто не надо Киевстар обвинять без оснований и обвинять во всех земных грехах!И будьте честны с собой,признайте что есть у вас проблемы и устраните их,а не списывайте все на Киевстар!
Саша # 13 лютого 2012 в 15:05 0
Так а никто и не говорил, что ТИМ лучше или хуже. Статья про то, что с приходом Киевстара НЕОЖИДАННО и НЕЗАВИСИМО ОТ КИЕВСТАРА у ТИМа, у которого не было таких МАССОВЫХ проблем с оборудованием, а тем более - ПОРЕЗАННЫХ ОПТИЧЕСКИХ КАБЕЛЕЙ - они ПОЯВИЛИСЬ! Причём - В МАССОВОМ ПОРЯДКЕ, про что здесь и написано! А также ту люди давали ссылки на сайт, где уже давно, с 2007 года, люди описывают то, что в Прилуках появилось ТОЛЬКО с приходом Киевстара!!! С кем же и кому быть честным?!!!
rayn # 13 лютого 2012 в 15:10 0
а акция тима "Швидкісний WiFi роутер за 365 грн" ничего не напоминает?
МОЗГОВ МАЛО ЧТО БЫ СВОЮ АКЦИЮ ПРИДУМАТЬ?
Плагиаторы хреновы!
OLEX # 13 лютого 2012 в 15:16 0
Нічого страшного. Всі шось у кого запозичають. У того ж Укртелекома запозичив Київстар. Але на відміну від шкуродерів Укртелекома і їм подібним, ТІМ роздає абсолютно НА ШАРУ роутери в 10 разів кращі, аніж оті галімі білі коробочькі.
rayn # 13 лютого 2012 в 15:23 0
D-Link DIR 615 лучше?
Из линейки 6хх это самый глючный роутер!=) (не верищь мне, в интернете отзывы про него почитай)
Сам знаю что за роутер. Сталкивался с ним по долгу своей работы(занимаюсь строительством WiFi сетей)
и что же КС украл у укртелекома за акцию?
OLEX # 13 лютого 2012 в 16:34 0
ОГО:
Компанія Укртелеком пропонує надзвичайно вигідні умови підключення до швидкісного безлімітного Інтернет «ОГО!». За умовами акції нові та існуючі абоненти Укртелекому отримують можливість придбати сучасний ADSL-модем з підтримкою Wi-Fi всього за 1 гривню!

А де ж ти не менш чим 4 місяці в прилуках займаєшся "строительством WiFi сетей"?

От вам і весь київстар - брехня на брехні і брехньою підмахує  stuk
rayn # 13 лютого 2012 в 16:42 0
нет. не в прилуках. и не в КС
Знавець # 13 лютого 2012 в 16:58 0
та знаєм, спєцам в чернігові ключі і гайки подаєш )))
Виктор # 13 лютого 2012 в 15:23 0
Замовити послугу «Швидкісний роутер» будь-яким зручним для Вас способом: електронною поштою, зателефонувати чи завітати до офісу «ТІМ-Інтернет»;
Оплатити послугу «Швидкісний роутер» в розмірі 360 грн;
Отримати безкоштовно у офісі «ТІМ-Інтернет» 1 роутер D-Link DIR-615 з відповідним налаштуванням (вартість роутера та налаштування включена до вартості послуги).
Після цього ви будете отримувати щомісячно знижку в розмірі 30 грн протягом 12 місяців після активації акції, якщо ваша абонплата в цей період становить 30 грн в місяць або більше. Якщо абонплата в цей період становить меньше 30 грн в місяць, у такому разі абонплата не стягуєтьс
Виктор # 13 лютого 2012 в 15:25 0
Бесплатно!!!По моему как и все,либо контракт,либо аванс на счет!
OLEX # 13 лютого 2012 в 16:09 0
для мегаспеціалістів мо і "как і всє", а мо і "пук і всє", тікі ТІМ не дере ЦІЛУ гривню за в 10 раз худший модем, а роздає БЕЗКОШТОВНО набагато кращий!
rayn # 13 лютого 2012 в 16:36 0
чем TP Link WR741 ND хуже D-Link 615?
Зачем переплачивать?
или в селе у всех такая логика-"дороже---->лучше"))
открою тайну-не всегда)))
rayn # 13 лютого 2012 в 16:41 0
http://price.ua/d-link/d-link_dir-615/catc454m129611.html?action=modeldescription/ncmp&cid=454

сравнение характеристик роутеров)
Она аналогичны))))))

ааххаахаххахахахахахахааххахаахаххаахахахахахаха

ТИМ В ТОПКУ!!!!!!

ещё и наваривают на них как минимум гривен 30-40 на каждом!
OLEX # 13 лютого 2012 в 17:01 0
TP-LINK TL-WR741ND
Скороcть передачи сигналов 11n: до 150 Мбит/с
http://www.tp-link.ua/products/details/?categoryid=241&model=TL-WR741ND#spec
---------------------

D-Link DIR-615
Скорость беспроводного соединения -
802.11n: 30/60/90/120/180/240/270/300 Мбит/с
http://www.dlink.ru/ru/products/2/729_b.html
--------------------

от і всьо ахххаххааа з києвстаром, толкають фігню лохам, а шо ))))
Виктор # 14 лютого 2012 в 01:21 0
для мегаспеціалістів мо і "как і всє", а мо і "пук і всє"-проявляете истинную культуру, тікі ТІМ не дере ЦІЛУ гривню за в 10 раз худший модем, а роздає БЕЗКОШТОВНО набагато кращий!
Правильно гривна тысячу бережет!!!Но все отдают модем по себестоимости,а на D-Link 615 Наваривают полтинничек-то!!!
rayn # 13 лютого 2012 в 15:54 0
http://speedtest.net/result/1762789825.png
єто так про-между прочим)
OLEX # 13 лютого 2012 в 16:06 0
Мдьо, ото з тако швидкістю тобі трояни лізуть в комп? )) )))
Чи то самі трояни таке замість фотошопа малюють міждупрочім? )))
rayn # 13 лютого 2012 в 16:32 0
ссылка для особо одарённых и кто не верит))
rayn # 13 лютого 2012 в 16:33 0
http://speedtest.net/result/1762789825.png
Дід Панас # 13 лютого 2012 в 16:26 0
Це ти з Боярки тестив? Чи де це від тебе Київ менше чим 50 миль?
rayn # 13 лютого 2012 в 16:33 0
Не далеко) в тех краях)
OLEX # 13 лютого 2012 в 16:35 0
ну ось і чергова брехня від київстару ))) ))
rayn # 13 лютого 2012 в 16:37 0
обоснуй)
OLEX # 13 лютого 2012 в 16:39 0
а шо обосновувавти, скрін сам все обоснував, від Прилук до Києва набагато більше, аніж 50 миль )))
rayn # 13 лютого 2012 в 16:44 0
а я типа не знал?))
Лейтенант Очевидность)))
OLEX # 13 лютого 2012 в 16:50 0
дак до чого твій тупий скрін? scratch
fan # 13 лютого 2012 в 16:45 0
О, народ, давайте, откинем демагогию и писькомерство (извините за выражение), которое тут развели. Все это мало касаеться непосредственно сути статьи. Лично для меня вся эта статья не более, чем проза, которую при желании можно написать каждому обиженному представителю провайдера (выглядит просто оно так). Для примера, с вашего позволения, прокомментирую ее...
rayn # 13 лютого 2012 в 16:47 0
Уважаемые жители города Прилуки)
Вы определённо подымаете мне настроение своими рассуждениями и своей "логикой")
Искренне благодарю Вас)
я такого ещё не видел)
fan # 13 лютого 2012 в 17:01 0
Потім з’ясувалась ще одна неприємна для ТІМу обставина – представники Київстару (яких неодноразово хапали за руку мешканці) вимикали у під’їздах живлення обладнання ТІМу і відразу ж телефонували людям, у яких було вимкнуто Інтернет, запитуючи - чи працює у них всесвітня мережа? ( О да, в каждом доме города живет Тимовец быстрого реагирования и , наверное, каждый сознательный пользователь должен написать письменный отчет о происках конкурентов, после чего ведеться общая статистика данных случаев. Где факты? Где время, адреса, где такое было замечено?
OLEX # 13 лютого 2012 в 17:12 0
факти описані отут http://local.com.ua/forum/topic/27683-вандалізм-триває-київстар/ , київстар всюди займається таким безпрєдєлом. stuk
FAN # 13 лютого 2012 в 17:59 0
Снова же Где факты? Где время, адреса, где такое было замечено?
Это не более, чем демагогия, написанная, в большинстве случаев, такими же как вы...
OLEX # 13 лютого 2012 в 18:11 0
Ну шо тебе, в ліс вивозить, чи шо? Чи діяти такими методами як в силці описані? scratch Ми ж, поки що, люди мирні і культурні  angel
FAN # 13 лютого 2012 в 18:27 0
Кто вы? И не тыкайте, я вам не друг, с которым водку распивали во дворе, не умеете культурно изъясняться, промолчите, ведь иногда лучше промолчать, и показаться глупым, чем начать говорить и развеять всякие сомнения
OLEX # 13 лютого 2012 в 18:29 0
я старше від тебе на десяток років, а взагалі, мені пофіг.  smoke
fan # 13 лютого 2012 в 17:06 0
Також були зафіксовані неодноразові факти, коли були порізані оптичні лінії ТІМу, пошкоджене розгалужувальне оптичне обладнання. Навіть був взагалі кричущий випадок, коли із опори, з висоти у декілька метрів рано вранці було зрізано оптичну муфту – досить коштовне спеціалізоване обладнання, яке абсолютно ніде, окрім потужних магістральних оптичних мереж, не застосовується! Кому ж воно так знадобилося у Прилуках? (О да, тут уж вывели на чистую воду, бедная компания Киевстар просто не могла нормально работать без 1 муфточки, а тут такой дар Богов, ну как от него отказаться?)
OLEX # 13 лютого 2012 в 17:16 0

Масік, не коси під тупого. Муфту зрізали, щоб потім дзвонити по абонентам ТІМу і пропонувати свої підарастічєські послуги.  stuk

FAN # 13 лютого 2012 в 18:02 0
эхех, Масик? О чем вы? Этот коммент уже более проявляет ваше истинное лицо, когда нечего сказать, можно всегда применить матерщину и похабщину
OLEX # 13 лютого 2012 в 18:07 0
Тут я просто застосовую адмін ресурс, і від знайомих дізнаюсь, що FAN, fan і Масік - це одна й та ж особа  v
FAN # 13 лютого 2012 в 18:30 0
О да, посмею вас разочаровать, но ваш админ ресурс подкачивает, что, впринцыпе, не удивительно
OLEX # 13 лютого 2012 в 18:32 0
ну а хто чекає від київстара чогось іншого, крім брехні )))
Виктор # 14 лютого 2012 в 01:03 0
Да,кто-то про Киевстар говорит что всем врут!!!
Тут я просто застосовую адмін ресурс, і від знайомих дізнаюсь, що FAN, fan і Масік - це одна й та ж особа
Вот это настоящая БРЕХНЯ
fan # 13 лютого 2012 в 17:11 0
Далі почалися будні. Новий провайдер почав трохи набирати користувачів, відповідно стала падати заявлена швидкість і якість передачі інформації, з часом ламатися обладнання. (Снова же откуда такая информация? Осмелюсь предположить, что экс-абоненты не смогли распрощаться с привычкой письменных отчетов? О чем Вы автор?
OLEX # 13 лютого 2012 в 17:14 0
Інформація звідти, що новозпечені абоненти київстару постійно дзвонять в техпідтримку ТІМу з своїми проблемами, бо тупо не знають, куди дзвонити.   sad
FAN # 13 лютого 2012 в 18:04 0
Автор это вы? Или свечку автору держали при написании?
OLEX # 13 лютого 2012 в 18:08 0
Ні, просто я працюю в одному кабінеті з техпідтримкою ТІМу, і неодноразово ставав свідком таких ситуацій.
fan # 13 лютого 2012 в 17:15 0
Нещодавно я зайшов у абонентський відділ ТІМу для оплати послуг і став свідком розмови, коли молодий чоловік намагався з’ясувати, де ж находиться офіс Інтернет сервіс провайдера Київстар у Прилуках. Він розповів, що його вже так „дістали” дзвінки київстарівців пізнього вечора, останній раз майже о 22.00, що він хоче знайти їхній офіс у Прилуках для подання скарги їм і подання на них у суд (Возможно автор находился там изначально?)
OLEX # 13 лютого 2012 в 17:19 0
А хоч би й так? Я подібне чув неодноразово від своїх знайомих, у різних місцях.
FAN # 13 лютого 2012 в 18:10 0
О авторстве и так понятно, даже предполагать нечего, судя по тексту и манере написания. Да, слухи - это дело святое, но как говориться слухам не верь, а сначала проверь.
OLEX # 13 лютого 2012 в 18:15 0
Своїм друзям і більшості знайомим я вірю. Ясно, що у таких особистостей, яких наймає київстар для такої "роботи" по провінціям, друзів бути не може, довіри також sick
fan # 13 лютого 2012 в 17:20 0
Натомість з’ясувалося, що ніхто із звичайних мешканців Прилук навіть не уявляє, куди звертатися зі скаргами на роботу нового провайдера! Тому цей чоловік гадав, що вже ж на ТІМі знають, де знаходяться їх конкуренти... Але там теж не уявляють, де штаб-квартира прилуцького представника Київстару і взагалі - хто працює у Прилуках на Київстар. (Тут повторяться не буду, лишь добавлю, что наверное у каждого абонента Тима есть личные номера сотрудников, на которые они могут обратиться в любое время суток)
OLEX # 13 лютого 2012 в 17:24 0
Масік:
наверное у каждого абонента Тима есть личные номера сотрудников
Ні, немає (ну окрім особистого знайомства). Є контактні телефони, вказані на офіційному сайті: http://tim.ua/contacts.html
fan # 13 лютого 2012 в 17:22 0
Новий провайдер почав трохи набирати користувачів, відповідно стала падати заявлена швидкість і якість передачі інформації, з часом ламатися обладнання (Походу снова экс-абоны на чеку)
OLEX # 13 лютого 2012 в 17:26 0

так, і вже не одноразовий випадок, коли "абони" (це ж треба як зневажати своїх клієнтів, так їх називаючи) переплигнувши на київстар, зрозуміли, що вони ДУЖЕ помилилися, і повернулися назад!  v

FAN # 13 лютого 2012 в 18:15 0
Да у вас там, наверное, стены картонные по соседству, что вы так хорошо осведомлены))) Ну прям смешно laugh
OLEX # 13 лютого 2012 в 18:16 0
Ні, я просто непогано обізнаний з ситуацією в ТІМі. smoke
fan # 13 лютого 2012 в 17:25 0
І цей факт дзвінків останнім часом просто обурює прилучан! (Во всяком случае точно тех, которые работают в обиженном провайдере)
OLEX # 13 лютого 2012 в 17:27 0
мені слава богу не дзвонили ))) бо дізналися б, що таке обурення )))) Обурюються звичайні люди, як наші клієнти, так і клієнти ОГОГО, так і люди, яким інет і даром не треба.
fan # 13 лютого 2012 в 17:29 0
Мало того, що від імені Київстару їм телефонують по 5 разів на тиждень (цікаво – де ж вони взяли телефонну базу) із пропозицією підключити Інтернет майже безкоштовно ( Ну, понятно, для особо любознательных совет попросить дядю Гугла найти номер по адресу в любой точке Украины, да и не только и будет вам счастье)))
OLEX # 13 лютого 2012 в 17:31 0
перерізавши перед цим ТІМ-овські кабеля по цій адресі )))
FAN # 13 лютого 2012 в 18:16 0
НУ тут уж Евгений Петросян нервно курит в сторонке, БРАВО!
OLEX # 13 лютого 2012 в 18:31 0
Петросян не палить взагалі  smoke
Виктор # 14 лютого 2012 в 01:27 +1
Что вы такой яростный Приверженец Петросяна,так все о нем хорошо знаете? zst
fan # 13 лютого 2012 в 17:40 0
А якщо у вас погано працює мережа? А ще ж не було літа із грозами, коли від ударів блискавок інколи вигорає обладнання! ( О да, 50 рублевый свитч, который висит на кусках витой пары в воздухе и питание, прибитое к штакетине, стояшее около стены с выходом на крышу, на которое при хорошем дожде и ветре с легкостью попадет вода - это лучшая защита от лета с его грозами. Не скажу, что повсеместно, ведь не видел кроме этого больше ничего, но сам факт присутствия такового, говорит сам за себя. Жаль фотоаппарата при себе не было...
fan # 13 лютого 2012 в 17:47 0
Та й роботи, за великим рахунком, ще не було бо Київстар працює у Прилуках менше року, в той час як ТІМ – більше 13 років! (Срок работы еще не показатель. Неужели кто-то еще думает, что все новшества, акции и увеличение скоростей связано с любовью провайдера к своему абоненту?))) Зачем тратить деньги со своего кармана на какую-нибудь модернизацию и акции, если их и так никто не отнимет, все будут довольствоваться тем, что есть ввиду отсутсвия выбора? Мне кажеться абоненты только выиграли от прихода Ктевстар в город.
OLEX # 13 лютого 2012 в 17:50 0
О, да ))) київстар таки прийшов з любов'ю до прилучан, завзято кинувшись перерізати їм інтернетовські кабеля ))) А таки почекаємо літа ))) Якщо... дочекаємся ))
FAN # 13 лютого 2012 в 18:19 0
Якщо? Ну это смело) Никто не говорил о любви Киевстара, просто была констатация очевидных фактов, сначала читайте, потом комментируйте
Знавець # 13 лютого 2012 в 18:23 0
Читаю:
Масік:
Мне кажеться абоненты только выиграли от прихода Ктевстар в город.

Коментую: виграли ті абоненти, яким ви порізали кабеля?
fan # 13 лютого 2012 в 17:51 0
І ще питання, тепер вже до мера Беркута. Чим думав наш мер, коли за мізерну (офіційно) суму надав преференцію Київстару і подарував прилучанам такого проблемного провайдера? І чим же таким „привабив” товариша Юрія Володимировича Київстар? (Проблемного? Ну это смотря для кого, см.выше.
OLEX # 13 лютого 2012 в 18:04 0
30000$ для провінції це нормальна сума. Багато роботи не треба, так, пару вказівок дати потрібним людям.  hoho
FAN # 13 лютого 2012 в 18:22 0
Вы, наверное, дальний родственник майора Мельниченко, все знаете, весьде щупальца и в Тиме, и в Горсовете, эх ничего от вас не скрыть)
OLEX # 13 лютого 2012 в 18:27 0
Прилуки поменше Чернігова (хоч і більше Ковпит), тому люди тут багато що знають, звикайте.
FAN # 13 лютого 2012 в 18:33 0
НУ, вы прям, вывели всех на чистую, воду
OLEX # 13 лютого 2012 в 18:37 0
ага, всіх одного спецагента, і одного запрошеного учня  )))
Виктор # 14 лютого 2012 в 01:32 0
Теперь понятно кто тут БАБА ВАНГА!!!
PRK # 13 лютого 2012 в 20:46 0

Напівшановні хлопці з кантори, яка працює на Київстар.

Чи то скоріше - хлопець, бо з усього видно, що автор один... Ви тут багато і красномовно розповідали, що всі такі ловкі, так технічно підковані, такі самовпевнені... Але ви дійсно не знаєте Прилуки!, ну, хіба що хтось із вас свого часу працював у ТІМі і був звідти погнаний з-за професійної непридатності. Ви мабуть вважаєте, що отримавши від мера індульгенцію на роботу на дахах і у під’їздах, можете будь-де спилювати замки і длубатися у електрощитах? Ну так ви помиляєтесь, дуже помиляєтесь! Якщо у прилучан урветься терпець споглядати вами розкурочені щити та зрізані замки, вони знайдуть на вас управу!

Вже були випадки, коли ваші дії протоколювалися співробітниками міліції, були випадки, коли просто хапали за руку... одним словом - тека із заявами на ваші неправомірні дії зростає! Якщо у відповідних органах одного дня заходяться тую теку розбирати,.. дійде до мера - він самий перший буде на вас показувати пальцем і відхрещуватися. Трохи почекаємо...

А от стосовно літа й обладнання, яке горить від блискавок - побачимо, воно ж, літо, колись прийде! І невеличкий факт із розмови у магазині "Райдуга". Зайшов до них покупець, з усього видно добре знайомий продавщицям і з порогу став їм розповідати про своє горе - підключився чолов’яга до Київстару, бо він новий провайдер, клієнтів мало, значить все буде чікі-пікі, та ще й дешевше чим у ТІМа... І справді - все просто літало-шурхотіло! Радів недовго - дві неділі, а потім - дівчата, ну преставляєте, як стало рвать, затикацця, на мої звонки до них які-то отговоркі! Краще б я у ТІМі оставався! По крайнєй мєрє живу поряд, знаю куди йти розбирацця! А тепер оце й не знаю - вони ж на ТІМі мене точно запомнили, шо я місяць назад відключався, якось йти до них невдобно!

PRK # 13 лютого 2012 в 20:54 0
А стосовно папкі із заявами так то не для того, шоб погрозицця пальчіком - така папка є! У мене корєш у мєнтарні працює, якось з-під пива розбалакались "за жизнь", якось непомітно з’їхали на інтернет, от він і сказав, що заяви там додаються! І якщо їхньому начальству якось треба буде "для комплєктності отчьотов" її пустити у діло - за цим не заіржавіє!
прилучан # 13 лютого 2012 в 21:10 0

Ого ви тут "понапєсалі"!  laugh  Видно що стаття трохи попала у ціль! А от трохи а не повністю того, що якось за всім обговоренням забули той неприємний факт, що такого проблемного "провайдера" нам подарував наш супернародний мер! Бо йому не важко було б поставити Київстар у такі ж умови, що й ТІМ! А ТІМ наш прилуцький голова не любить, тому й час від часу не інакше як з його подачі виникають якісь надумані питання до ТІМу - то його співробітників на дахи не пускають, то проблеми із кабелями та обладнанням на стовпах (платіть нам за те, що користуєтесь нашими опорами), то якісь претензії зі сторони комунальників. Хоча, як зазначив один з моїх співрозмовників, близький до владної верхівки Прилук, якби мер почав би ставити палки в колеса Київстару, отримав би згори відповідного дзвінка і все прийшлося б дозволяти без власної шкурної вигоди! А так ще й "на карман" (для содєйствія) немало відгріб!  scratch Як висловився мій співрозмовник - а що ж ти хотів, то ж нєпрікосновєнний мерський метод заробляти! Він же для того туди й рвався - скільки вкрадеш, то й твоє, а якщо не будеш красти, будеш сидіть на зарплаті, значить сам дурак!


Лины4 # 15 лютого 2012 в 02:15 +1

Друзья, так много интересного здесь прочитал.

Не буду спорить о многих вещах, в которых у меня лишь догадки, скажу о парочке, которые зацепили либо лично либо косвенно.

Обзвон по вечерам уже надоел. Собираюсь съезжаться с любимой девушкой, и если эти поздние звонки будут продолжаться - она подумает, что любовница наяривает. Ну уж с такой частой периодичностью это все происходит что даже при изначальном желании перейти на Киевстар, людей начинает тошнить от всего этого.

Касательно людей, которые занимаются Киевстаром в нашем городе. Человек 6 уже знакомых встретил среди них,и, в основном, это были то ли бывшие бармены, то ли бывшие безнадежно безработные. И эти люди будут строить сети лучше чем ТИМ?

Наслышан, что у ТИМа беспорядок в щитках, но не верится, что некомпетентные люди смогут навести порядок. Как говорится, кесарю-кесарево, а безграмотного к щитку - зась.

Ну и о скорости Киевстара. Парочка знакомых подключилась - скорость в полтора раза ниже чем обещана, а на звонки техподдержка (слишком культурно я называю людей, часто безграмотных совершенно в инете) либо не отвечает либо отвечает, что со временем, как будут незанятые сотрудники помогут. Одного друга в течении 2,5 месяцев подключали, хотя обещали подключить в день подписания контракта.

В общем, сложилось впечатление, что от столичного качества и интернета отголосок у ребят остался только в названии компании, а так - под столичными амбициями и слоганами видна лишь местечковость. Спасибо

о - ndr # 5 березня 2012 в 19:27 0
А знаєте, що я тут помітив, у всьому цьому "піськомєрствє"? Ніхто з представлених тут під "багатьма" іменами АЖ ДВОХ представників Київстара (один - недовчений менеджЕр, як він сам себе назвав у своєму резюме, другий - недовчений студент з Чернігова) ні разу у своїх істеричних "разборах статті на запчастини" по реченнях і навіть по словах - ніде не сказав ні слова у виправдання факту пізніх дзвінків до мирних жителів Прилук! Взагалі цей факт ніяк не коментують - ні за, ні проти! З чого роблю висновок - вони пізніми дзвінками займалися й будуть займатися! Так що, шановні прилучани, готуйтеся, Большой Брат (Київстар) слідкує за вами!!!
Влад # 24 квітня 2012 в 04:38 0
Много лет был клиентом ТИМа, лично знаком с Дмитрием. Особых претензий не было. Но перед новым годом подключился к Киевстару. Мотивация на момент подключения следующая: 1. Киевстар кредитует клиента на 1 месяц; 2. Заявленная скорость соответствует реальной; 3. Служба поддержки на ТИМе всегда оставляла желать лучшего; 4. В ТИМе откровенно напрягала крайне неудобная схема оплаты; 5. Удачный маркетинговый ход с роутером. Подключили меня в заявленный мною день, правда напрягло получение роутера в магазине по Киевской на следующий день и процедура его активации.В остальном всем доволен. После подключения мне действительно 3 раза звонили и интересовались, нет ли каких либо проблем как с процедурой подключения таки и с самой услугой. Но поздно никто не звонил. В целом услугой доволен. Разделяю беспокойство Д.Барнаша. Естественно мечта любого провайдера быть монополистом (Телеком не в счет). Но все течет все меняется. Нужно было держать нос по ветру и не дать Киевстару ни единого шанса демпинговать как скоростью, так и качеством. Тогда бы и не было такого оттока клиентов. Селяви... Конкуренция так сказать... Про порчу оборудования Киевстаром, не думаю, что это было массово, да и не поймал их никто за руку, так, что это все от лукавого. Если даже и были такие случаи, то это опять недоработка ТИМа, за такое время монопольного пользования Прилуками, уже нужно было эту угрозу просчитать и вложить туда деньги.
дмитрий к # 26 квітня 2012 в 13:43 0
До недавнего времени был ТИМовский интернет,проблемы со скоростю(особенно по вечорам) и подключением были всегда.Попытки дозвонится в службу техподдержки (в течении пяти дней)окончились нечем.Заходил в офис сказали сейчас(днем)скорость есть,какие претензии ,звоните когда небудет.Вечером когда интернет ну просто никакой дозвонится опять немогу.Замкнутый круг.Надоело,поменял провайдера на Киевстар. Я не рекламирую Киевстаровский интернет ,мне ненадо их бонусы,но уже два месяца я незнаю никаких проблем с интернетом.А если начнет тормозить Киевстар перейду на Укртелеком,вот ився логика.Так что дорогие ТИМовцы работать надо а не грязью других поливать,лично я на вас обижен.
o - ndr # 27 квітня 2012 в 17:59 0
«Тогда бы и не было такого оттока клиентов»... - це, мабуть, із розряду «сам-себе-умовляв»! Або ж так - кину поганку, а там нехай оправдовуються ТІМовці... Насправді ж «отток клиєнтов» був - у перші два місяці! Потім все повернулося на звичайну роботу: тільки встигай підключати! І - почали повертатися ті, хто переключився на Київстар! Скажу більше - очікуваного «оттока» не сталося. Єдине, що перевищило усякі очікування, це кількість навмисних пошкоджень обладнання ТІМу! «да и не поймал их никто за руку...» - а оце вже було! І не раз! Ловили за руку неодноразово! Аж поки не попередили «оголтєлих» виконавців на відповідному рівні - ті відразу охололи до таких методів «роботи». Зараз пошкодження теж продовжуються, але вже не так масово, як у перші місяці. Стосовно щасливих користувачів інтернету від Київстару... - користуйтеся на здоров’я! Але ми, ТІМ, ніякого «оттока» користувачів не відчули! Звісно, деяка кількість перейшла на Київстар, але нашими новими користувачами стало ЗНАЧНО більше від тих людей, які відійшли. Очікування були гіршими від того мізеру, який ушов... І ще - прийшло літо, дощі, ГРОЗИ... Побачимо, наскільки Київстар вправно працюватиме... :)